Libnet.ro
UNICEF

08:45

Razvan Ciobanu si-a prevestit moartea? Detaliul care a scapat tuturor pana acum!

Antena3 Antena3,
Razvan Ciobanu si-a prevestit moartea? Detaliul care a scapat tuturor pana acum!

Felul in care Razvan Ciobanu a murit a socat intreaga tara! Razvan Ciobanu a fost gasit de catre salvatori ghemuit intre cateva crengi de copac. Ei bine, in anul 2018, designerul a primit echipa Xtra. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Anuntul facut de preotul care l-a ingropat

Scandalul din jurul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu continua. Si el nu a incetat nici la groapa, acolo unde preotul care l-a inmormantat a devenit tinta criticilor. Am stat de vorba cu preotul.

Imaginile cu momentul accidentului lui Razvan Ciobanu au disparut. Sorin Ovidiu Balan: Au luat-o ca sa nu se vada ce s-a intamplat cu adevarat

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc accidentul in care Razvan Ciobanu si-a pierdut viata, care ar fi putut sa lamureasca ce s-a intamplat exact cu designerul, au disparut.

Detalii TERIFIANTE dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Designerul se afla intr-o stare atat de GRAVA, incat a fost resuscitat o ora si jumatate de fostul iubit

Detalii teribile ies la iveala dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca, la un moment dat, starea in care se afla celebrul designer era atat de grava incat a fost nevoie sa fie resuscitat.

Carmen de la Salciua arunca BOMBA dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Eu am urmarit...

Moartea lui Razvan Ciobanu a socat toata Romania! BOMBA MONDENA! EA E FIICA SECRETA A ANDREEI MARIN! STEFAN BANICA E iN STARE DE SOC! ABIA ACUM S-A AFLAT GALERIE FOTO) Carmen de la Salciua a.

Cum s-a comentat moartea lui Razvan Ciobanu in social media

Maria Coman a vorbit despre cel mai dezbatut subiect al acestei saptamani, controversata moarte a creatorului de moda, Razvan Ciobanu. Toata lumea a vorbit despe moartea lui Razban Ciobanu, ceea ce este evid.

Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazar, presedintele executiv al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare in cazul lui Razvan Ciobanu. Gigel.

Moartea lui Razvan Ciobanu si fenomenul drogurilor: consumator vs. traficant; droguri usoare vs. periculoase

Accidentul tragic al creatorului de moda, Razvan Ciobanu, a readus in discutie problema consumului de droguri si a masurilor necesare de a combate acest fenomen. Chiar seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu s-a implicat in aceasta dezbatere, sustinand ca este nevoie de o lege mai dura. Pe de alta parte, expertii sustin ca cel mai eficient mod de a raspunde la problema drogurilor este o decriminalizare a consumului.

Informatii socante legate de hardurile detinute de Razvan Ciobanu. Ce fel de imagini pastra creatorul de moda

Informatii socante legate de moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca designerul detinea harduri pe care avea stocate imagini compromitatoare cu numeroase vedete din diferite domenii. Acestea ar fi ajuns.

Razvan Ciobanu detinea trei harduri cu informatii uluitoare. E incredibil despre ce era vorba

Imediat dupa ce s-a aflat de moartea lui Razvan Ciobanu, parintii lui au mers la acasa la el si au luat mai multe lucruri, printre care si niste harduri. Dan Capatos a discutat mai pe larg despre acest subiect i.

Imagini socante cu Razvan Ciobanu si alti tineri filmati in timp ce se aflau sub influenta drogurilor

Moartea lui Razvan Ciobanu a scos la suprafata un subiect dramatic. Potrivit unor statistici ingrijoratoare, 1 din 5 copii a consumat cel putin o data droguri. Multi spun ca realitate e chiar mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )