Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romania, in LACRIMI! Mihai Constantinescu, DECONECTAT de la aparate?! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
Romania, in LACRIMI! Mihai Constantinescu, DECONECTAT de la aparate?! Detalii de ULTIM MOMENT

In urma cu cateva zile medicii au transmis ca Mihai Constantinescu se afla in moarte cerebrala, iar aceata vestea declansat mai multe dispute referitoare la o eventuala deconectare de la aparate a. continuă pe B1

ULTIMA ORA: Romania, in LACRIMI! Unde va fi iNMORMANTAT MIHAI CONSTANTINESCU!

Marele cantaret Mihai Constantinescu se afla in stare extrem de grava la spital, dupa ce a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

Cantaretul Mihai Constantinescu a suferit un al doilea stop cardio-respirator si este in coma

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este in coma, asistat de aparate, in sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca. Medicii spun ca artistul, care a fost internat luni seara, a suferit un al doilea stop cardio-respirator.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul.

Fosta sotie, despre starea lui Mihai Constantinescu: Doar un miracol il mai poate salva!

Mihai Constantinescu se afla inca in stare grava la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardiace. Fosta lui sotie, Mihaela, a fost din nou alaturi de el si a dezvaluit si cateva detalii despre starea de sanatate a artistului si despre cum s-a petrecut necazul. Medicii n-au dat deocamdata nicio informatie despre starea [] .

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informatii despre starea cantaretului

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu, Simona Secrier 48 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sanatate a artistului, care a fost transportat pe 13 mai in stare critica la spital.

UPDATE |Cantaretul Mihai Constantinescu, STOP cardio-respirator! Toata Romania a iNGHETAT efectiv

Cantaretul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in aceasta seara, dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, relateaza digi24. ro.

Povestea formidabilului trio Marius Teicu, Olimpia Panciu si Mihai Constantinescu

Romania anilor 70 era fermecata de un trio formidabil - Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu si Marius Teicu, care aduceau lumina in vietile lor. Cand cei trei mari artisti apareau in spectacole televizate,.

Mihai Constantinescu, in coma! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Starea lui s-a agravat, pe parcursul noptii, timp in care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evita sa dea informatii concrete despre ce se intampla acum cu el. Mihai Constantinescu, in coma Se pare ca in timpul celui [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )