Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul. continuă pe Antena3

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

Noi detalii despre milionarul din Brasov care si-a omorat bunica. Magistratii, socati de declaratii. L-au scos din sala din cauza comportamentului sau delirant

Controversatul milionar din Brasov Dan Camrzan le-a indicat politistilor pas cu pas modul in care si-a omorat bunica cu sangere rece. Motive nu a stiut sa precizeze, nici in timpul recontituirii, nici in.

Fosta sotie, despre starea lui Mihai Constantinescu: Doar un miracol il mai poate salva!

Mihai Constantinescu se afla inca in stare grava la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardiace. Fosta lui sotie, Mihaela, a fost din nou alaturi de el si a dezvaluit si cateva detalii despre starea de sanatate a artistului si despre cum s-a petrecut necazul. Medicii n-au dat deocamdata nicio informatie despre starea [] .

Sotia lui Mihai Constantinescu, primele declaratii despre starea cantaretului VIDEO

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii despre starea de sanatate a artistului, aflat la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii.

Mihai Constantinescu, in coma! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Starea lui s-a agravat, pe parcursul noptii, timp in care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evita sa dea informatii concrete despre ce se intampla acum cu el. Mihai Constantinescu, in coma Se pare ca in timpul celui [] .

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: Se lupta infernal ca sa traiasca. Un model de eleganta si demnitate

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat in detaliu, marti seara, plin de empatie, situatia prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol almuzicii romanesti usoareeste si ce model.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Cantaretul a fost dus in stare critica la spital

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii incearca sa il resusciteze si nu au dat deocamdata date despre starea sa.

Starea lui Mihai Constantinescu: artistul a suferit al doilea stop cardio-respirator si este in coma

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este internat instare foarte grava dupa ce a suferit un al doilea stop cardio-respirator. Artistul este in coma, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Starea cantaretului este critica

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara, 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun ca starea artistului este extrem de grava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )