Libnet.ro
UNICEF

22:30

Destinul fabulos al singurei supravietuitoare din filmul Pe aripile vantului. Olivia de Havilland are, acum, 103 ani si traieste la Paris

Adevărul Adevărul,
Destinul fabulos al singurei supravietuitoare din filmul Pe aripile vantului. Olivia de Havilland are, acum, 103 ani si traieste la Paris

Recenta decizie luata de HBO Max de a retrage filmul iconic, Pe aripile vantului, din portofoliul sau din cauza scenelor rasiste a nascut numeroase controverse. Capodopera cinematografica este bazata pe o poveste de dragoste din timpul Razboiului de Secesiunem iar in rolurile principale i-am vazut pe carismaticii Clark Gable si Vivien Leigh. Din pacate, singura care mai traieste este cea care a jucat rolul lui Melanie . continuă pe Adevărul

Cum arata acum Olivia de Havilland, frumoasa actrita din Pe aripile vantului. Are 103 ani

Olivia de Havilland, ultimul star in viata din Pe aripile vantului, este o legenda vie, care isi traieste batranetea intr-un paradis parizian. Onorabila varsta de 103 ani o lasa chiar sa se plimbe si cu bicicleta rareori. Destinul supravietuitoarei. Olivia de Havilland, actrita din Pe aripile vantului, are 103 ani Olivia de Havilland este o .

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, a fost retras de pe platforma HBO Max. BBC si Netflix au renuntat la difuzarea comediei Little Britain

Filmul Pe aripile vantului, caracterizat de unii istorici revizionist, a fost retras de pe platforma HBO Max, in plina miscare de protest contra rasismului si a violentelor Politiei care vizeaza persoanele de culoare in Statele Unite. De asemenea, comedia Little Britain a fost retrasa de pe BBC iPlayer, Netflix si BritBox, scrie News. ro.

M-am uitat la Pe aripile vantului ca sa inteleg de ce se cearta oamenii pe internet in legatura cu acest film

Filmul Pe aripile vantului a aparut in 1939. De atunci, lumea s-a schimbat la 180 de grade si-a mai trecut si printr-un razboi mondial. Cum eu n-am vazut niciodata acest film am zis sa recuperez acum. Pentru ca tot a iesit scandal pe internet, dupa ce HBO l-a retras temporar de la difuzare.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, retras de pe platforma de streaming HBO Max

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, retras de pe platforma de streaming HBO Max Filmul Pe aripile vantului Gone With The Wind) este acuzat de rasism de catre unii istorici, iar.

Filmul Pe aripile vantului a ajuns pe locul 1 in topul vanzarilor pe Amazon, dupa ce HBO Max l-a retras temporar din cauza descrierilor rasiste (VIDEO)

Filmul Pe aripile vantului Gone With the Wind) a ajuns in topul vanzarilor pe Amazon, la o zi dupa ce HBO Max a anuntat ca l-a retras temporar pe motiv ca ar fi rasist si are nevoie de o.

Filmul Pe aripile vantului va fi scos de pe HBO Max. Care este motivul

Filmul Pe aripile vantului va fi scos de pe platforma de streaming HBO Max din cauza problemelor rasiale care apar in pelicula.

Filmul Pe aripile vantului va fi scos de pe HBO Max. Care este motivul

Filmul Pe aripile vantului va fi scos de pe platforma de streaming HBO Max din cauza problemelor rasiale care apar in pelicula.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, retras de pe platforma HBO Max

Filmul Pe aripile vantului, caracterizat de unii istorici revizionist, a fost retras de pe platforma HBO Max, in plina miscare de protest contra rasismului si a violentelor Politiei care vizeaza persoanele de culoare in Statele Unite.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, a fost retras de pe platforma HBO Max

Filmul Pe aripile vantului, caracterizat de unii istorici revizionist, a fost retras de pe platforma HBO Max, in plina miscare de protest contra rasismului si a violentelor Politiei care vizeaza persoanele de culoare in Statele Unite. De asemenea, comedia Little Britain a fost retrasa de pe BBC iPlayer, Netflix si BritBox.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist. Pelicula a fost retrasa de pe platforma HBO

Filmul Pe aripile Vantului a fost restras de pe platforma video HBO MAX, in plina miscare de protest contra rasismului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.272 seconds )