Libnet.ro
UNICEF

08:00

Coronavirus in fotbalul romanesc. Cine s-a imbolnavit pana acum!

ADPM ADPM,
Coronavirus in fotbalul romanesc. Cine s-a imbolnavit pana acum!

Coronavirusul a lovit puternic si in lumea fotbalului romanesc. Ieri am aflat ca fostul fotbalist Gica Popescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Dar iata ce sportivi s-au mai imbolnavit pana acum. continuă pe ADPM

Sefa ATI de la Maternitatea Bucur, infectata cu SARS-CoV-2, face acuzatii grave la adresa DSP: Nimeni nu m-a intrebat pana acum cu cine am intrat in contact, famlie, colegi de spital

Primul caz de coronavirus la Maternitatea Bucur din Capitala, desemnata, in urma cu sase luni de zile, unitate pentru pacientele COVID. Chiar sefa sectiei de Terapie Intensiva din cadrul unitatii medicale,.

Coronavirus. Cati romani s-au imbolnavit din nou de Covid-19: ar fi vorba despre o noua tulpina

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis un avertisment ingrijorator despre modul in care se manifesta pandemia de coronavirus. Potrivit demnitarului se ia in calculr ecunoasterea oficiala a faptului ca.

Doliu in fotbalul romanesc. Fostul arbitru si observator Stancu Tudor a murit la 63 de ani!

Zi neagra pentru fotbalul constantean. Fostul arbitru si observator Stancu Tudor s-a stins din viata la varsta de 63 de ani. Anuntul a fost facut pe pagina de socializare a Asociatiei Judetene de Fotbal Constanta, care a postat un mesaj de condoleante.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )