Libnet.ro
UNICEF

12:00

Andreea Balan, marturii CUTREMURATOARE despre TRAUMELE din copilarie: imi spuneau Tu esti mica, blonda si PROASTA

B1 B1,
Andreea Balan, marturii CUTREMURATOARE despre TRAUMELE din copilarie: imi spuneau Tu esti mica, blonda si PROASTA

Andreea Balan a marturisit ca a suferit traume in copilarie si in adolescenta, pe care cu greu le-a depasit. inca mai face terapie si considera ca toti oamenii ar trebui sa procedeze la fel. Eram. continuă pe B1

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN...

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, dar nu i-a fost rusine sa ceara ajutorul. Artista a mai sustinut ca, in opinia ei, doar in Romania se crede ca se fac copii ca sa aiba gri.

Andreea Balan critica parintiicare isi lauda aberant copiii: Vor creste lenesi, fara ambitie, crezand ca totul li se cuvine

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a postat un mesaj critic pe pagina ei de Facebook cu privire la atitudinea parintilor care-si duc copiii la diverse concursuri de talente si ii lauda excesiv chiar daca micutii nu reusesc sa treaca mai departe.

Andreea Balan sare la gatul parintilor care isi lauda exagerat copiii la show-urile de talente: Le lipseste luciditatea!

Andreea Balan i-a criticat in termeni duri pe parintii care-si duc copiii la show-urile de talente si care-i lauda exagerat, desi acestia sunt respinsi. M-am uitat la Vocea Kids si la Next Star si.

Andreea Balan s-a UMPLUT DE BANI! A castigat o suma FABULOASA!

Afacerile Andreei Balan i-au adus din nou bani frumosi, dupa ce, in 2016, firma ei a inregistrat pierderi, noteaza wowbiz. ro. Andreea Balan SRL a inregistrat in 2017 un profit de 137. 590 de lei, adica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )