Libnet.ro
UNICEF

22:45

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN...

B1 B1,
Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN...

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, dar nu i-a fost rusine sa ceara ajutorul. Artista a mai sustinut ca, in opinia ei, doar in Romania se crede ca se fac copii ca sa aiba gri. continuă pe B1

Tragedie in lumea MANELELOR! Din pacate este vorba, chiar despre regele FLORIN SALAM! Fanii sunt in STARE DE SOC

Florin Salam se gandeste de pe acum la retragerea din industria muzicala! Artistul pregateste o investitie sigura in imobiliare pentru a a-si mentine intacta averea in momentul in care manelistul nu va.

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate este vorba despre Andreea Balan! Detalii CUTREMURATOARE despre BOALA vedetei! Fanii sunt iNGROZITI

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, problema cu care se confrunta mai multe femei dupa ce nasc. Vedeta a explicat ca totul a fost hormonal si s-a simtit foarte rau. S-a.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

DOLIU in tenisul romanesc: Ion Tiriac este in stare de soc! Din pacate este vorba chiar despre marele campion... (FOTO)

Alexe Bardan, fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Tenis si capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, a murit la varsta de 82 de ani, informeaza Mediafax. Alexe Bardan a jucat doua.

Da, e adevarat: Medicii au facut anuntul trist despre boala de care sufera Mihai Bendeac! E incurabila... Nu se mai poate face nimic...

Mihai Bendeaca recunoscut ca sufera de depresie. Si nu de curand, ci de o viata, dupa cum actorul a dezvaluit pe pagina sa de socializare. De asemenea, actorul a precizat ca a avut problema asta de.

Dupa moartea Ionelei Prodan, familia artistei e lovita de o noua drama: Din pacate e vorba de iubitul regretatei vedete...

In ceea ce priveste viata ei personala, Ionela Prodan a fost discreta, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia devenise majora. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

Un caz de diabet din sapte este provocat de poluare - studiu

Un caz de diabet din sapte este provocat de poluare la nivel mondial, sunt de parere cercetatori americani care au publicat sambata un studiu preluat de AFP, citata de Agerpres.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, se pare ca lucrurile nu sunt tocmai roz in relatia lor si potrivit unui mesaj facut public pe.

Ce se intampla cu pensiile romanilor de duminica incolo. Ministrul Finantelor a facut anuntul

Ministrul Finantelor da asigurari ca sunt bani pentru cresterea pensiilor, de la 1 iulie. Eugen Teodorovici a declarat ca majorarea punctului de pensie este prevazuta in programul de guvernare si nu exista.

Guvernul tocmai a facut anuntul care afecteaza milioane de pensionari: Ce se intampla, de fapt, cu toate pensiile de la 1 iulie

Pensiile vor fi majorate cu 10% de la 1 iulie, pensia minima garantata crescand la 640 de lei pe luna. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in sedinta de Guvern de joi, care a mai declarat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )