Libnet.ro
UNICEF

08:00

ATAC FARA PRECEDENT! Andreea Balan, FURIOASA din cauza din cauza celei de-a treia sarcini! DECLARATII COPLESITOARE despre momentele delicate prin care trece

B1 B1,
ATAC FARA PRECEDENT! Andreea Balan, FURIOASA din cauza din cauza celei de-a treia sarcini! DECLARATII COPLESITOARE despre momentele delicate prin care trece

Andreea Balan s-a infuriat! SOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICAI TATOIU! DETALII ULUITOARE Totul a pornit de la zvonul ca ar fi insarcinata pentru a treia oara. continuă pe B1

Andreea Balan si Andreea Antonescu, aparitii uimitoare la un eveniment monden. De ce s-au uitat toti invitatii lung dupa ele

Andreea Balan si Andreea Antonescu si-au facut aparitia la un eveniment monden. Datorita vestimentatiilor pe care le-au purtat, cele doua au furat privirile tuturor. Cum s-au prezenta artistele? Andreea Balan si Andreea Antonescu, aparitii de senzatie la un eveniment monden Dupa socul pe care l-au primit fanii trupei Andre, dupa reunirea formatiei, acestia au trebuit .

A inceput febra Craciunului. Ce pateste Andreea Balan cand merge la cumparaturi cu familia. VIDEO

Andreea Balan a dat startul cumparaturilor de sarbatori! in ultimul vlog, o regasim pe vedeta colindand magazinele alaturi de sotul si cele doua fetite ale sale. Ce nazuri au facut micutele si ce si-au luat in sesiunea de cadouri de Craciun? Andreea Balan, la cumparaturi cu sotul si copiii Andreea Balan si-a luat sotul si .

BOMBA in showbiz! ANDREEA BALAN, iNSARCINATA PENTRU A TREIA OARA? Avem PRIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Andreea Balan este insarcinata pentru a treia oara?! SECRETUL LUI FUEGO A IESIT LA IVEALA! EA E FEMEIA DIN VIATA CANTARETULUI! SOC TOTAL PENTRU IRINA LOGHIN Vestea nua fost confirmata, dar.

VESTEA MOMENTULUI! Andreea Balan asteapta cel de-al treilea copil?! Primele imagini cu burtica de gravida au facut inconjurul internetului (GALERIE FOTO)

Mii de fani suntentuziasmati de reunirea trupei Andre. REGRETE ETERNE PENTRU VIORICA DANCILA! Andreea Balan si Andreea Antonescuau fost felicitate,.

Ce vicii are Delia. Juratul de la iUmor, la un pas sa ramana fara voce din cauza micilor placeri nevinovate

Delia Matache, pe scurt Delia, este unul din artistii momentului in industria muzicala authtona, urmarita pas cu pas de fani, care de altfel, nu de putine ori au taxat-o pentru micile derapaje pe care le are. Unul din momentele care au produs reactii virulente din partea fanilor, a fost atunci cand artista si-a recunoscut unul .

DIN CAUZA DEFICITELOR IN CRESTERE SI A INCETINIRII ECONOMICE S and P a revizuit perspectiva tarii noastre de la stabil la negativ

Agentia Standard and Poor and s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

DIN CAUZA PERSPECTIVELOR NEGATIVE Bancile europene reduc 60.000 de locuri de munca

Institutiile de credit din Germania, Marea Britanie, Franta, Spania si Elvetia au anuntat, impreuna, peste 60. 000 de reduceri de locuri de munca in acest an, din cauza ca sectorul are de suferit de pe urma dobanzilor negative stabilite de Banca Centrala Europeana BCE), a incetinirii cresterii economice, incertitudinilor legate de Brexit si a cerintelor de reglementare inasprite, conform Financial Times.

Parintii ar putea primi zile libere de la locul de munca daca se inchid scolile din cauza vremii

Proiectul care prevede ca unul dintre parinti sa stea acasa in momentul in care scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii a primit raport favorabil in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Proiectul urmeaza sa intre in dezbaterea plenului.

Standard and Poor and s a revizuit perspectiva Romaniei de la stabil la negativ din cauza marilor cheltuieli ale guvernului PSD

Agentia Standard and Poor and s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

Perspectiva Romaniei, revizuituita de la stabil la negativ de catre Standard and Poors din cauza cheltuielilor Guvernului Dancila

Agentia de rating americana Standard and Poors a revizuit, marti, de la stabil la negativ, rating-ul de tara al Romaniei din cauza cheltuielilor prea mari ale Guvernului Dancila. Cheltuielile mari ale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )