Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anuntul trist a fost facut chiar de medici, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut chiar de medici, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai. continuă pe B1

Drama in showbiz... Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de medici: Celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Drama in showbiz! Celebrul Giani din Las Fierbinti...Din pacate, anuntul TRAGIC a fost facut chiar de MEDICI

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Gata, TOTUL S-A TERMINAT... Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST, la capatul puterilor: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis s-a plans, in ultima vreme, ca sotul sau are probleme grave de sanatate. Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a fost operat in urma cu ceva timp, dupa ce a suferit un accident vascular.

Suferinta a luat sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Drama totala in showbiz! Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer: Anuntul trist a fost facut...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

Gata, S-A TERMINAT... E vorba de fostul primar Viorel Lis: Sotia sa, Oana Lis, nu-si mai poate stapani LACRIMILE...

Oana Lis trece prin momente extrem de dificile. Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis si-au pus, inevitabil, amprenta si asupra starii ei de spirit, apoi s-a accidentat la picior, iar la un moment dat nu a mai.

SE DAU BANI! Vesti EXCELENTE pentru zeci de mii de ROMANI! Anuntul tocmai a fost facut

Vesti bune pentru zeci de mii de romani! Una dintre masurile intens asteptate si solicitate de catre militarieste pe cale safie pusa si in practica. Senatorii din comisiile de specialitate au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )