Libnet.ro
UNICEF

13:45

DRAMA TOTALA in muzica populara: Adio, Sofia Vicoveanca! Anuntul a iNTRISTAT toata Romania

B1 B1,
DRAMA TOTALA in muzica populara: Adio, Sofia Vicoveanca! Anuntul a iNTRISTAT toata Romania

Sofia Vicoveancaa facut dezvaluiri socante despre viata ei. indragita cantareata de muzica populara a trecut prin perioade extrem de grele. Toata lumea o stie peSofia Vicoveanca, dar. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. Artista a lasat in urma un gol imens, mai ales in sufletele elevilor sai. Pe langa activitatea artistica, aceasta.

iNMORMANTAREA celei mai iNDRAGITE CANTARETE de MUZICA POPULARA din toata Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

SOC in muzica populara: CELEBRA CANTAREATA a fost INTERCEPTATA DE INTERLOPI! Dezvaluiri cutremuratoare (FOTO)

Un nou scandal in muzica populara. De aceasta data este legat de cantareata Margareta Birsan, care ar fi fost batuta si amenintata de un afacerist local. Scandalul ar fi pornit de la o bucata de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )