Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. Artista a lasat in urma un gol imens, mai ales in sufletele elevilor sai. Pe langa activitatea artistica, aceasta. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta, iubita de milioane de romani, A MURIT! A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani, din cauza problemelor cardiace.

iNMORMANTAREA celei mai iNDRAGITE CANTARETE de MUZICA POPULARA din toata Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

Doliu in muzica populara! Din pacate, cantareata mult indragita de intreaga Romanie a murit...

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor complicatii cardiace. Nascuta in satul.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

Actiune fara precedent in Justitie. 52 de inspectori judiciari acuza ca le sunt lezate principiile si independenta

Actiune fara precedent in Justitie. Pentru prima data cei 52 de inspectori semneaza toti acelasi demers. Potrivit Antena 3, este vorba despre o scrisoare deschisa catre presedinta CSM in care acuza ca le.

Scandalul ANULUI in muzica populara: A cerut 100.000 de euro in schimbul TACERII, dar totul a iesit la iveala. Fanii s-au crucit! Da, este vorba chiar de...

Santaj uluitor in lumea muziciipopulare. S-a intamplat in 2016, dar abia acum toate detaliile murdare ies la iveala.

SANTAJ iN MUZICA POPULARA: I-a cerut 100.000 de euro pentru a tainui VIOLUL! Acum totul iese la iveala. INCREDIBIL cine sunt protagonistii scandalului

Santaj uluitor in lumea muziciipopulare. S-a intamplat in 2016, dar abia acum toate detaliile murdare ies la iveala.

Digisport: Darren Cahill o distruge pe Simona Halep intr-un atac uluitor! Reactia fara precedent a antrenorului, dezbatuta in Australia

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor 2019, dupa ce a fost invinsa de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din Grupa Violet. Darren Cahill a avut o reactie dura la adresa sportivei noastre, la on-court coaching-ul din setul decisiv.

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia.

MASACRU iNTR-O BAZA MILITARA! Cel putin zece soldati au murit! E fara precedent

Masacru intr-o baza militara din Niger situata in apropiere de Nigeria si Ciad, dupa ce un grup de indivizi inarmati au luat-o cu asalt. Nu mai putin de 10 soldati si-au pierdut viata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )