Libnet.ro
UNICEF

16:15

SOC! OANA ROMAN a fost gasita intr-o BALTA DE SANGE! Imagini greu de PRIVIT! Doamne, ce TRAGEDIE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC! OANA ROMAN a fost gasita intr-o BALTA DE SANGE! Imagini greu de PRIVIT! Doamne, ce TRAGEDIE (GALERIE FOTO)

Oana Roman a trecut prin momente extrem de cumplite dupa ce a nascut! Chiar ea a catevafacut dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta a dezvaluit ca a trecut printr-o experienta care se putea termina cu o. continuă pe B1

Judecatoarea din Mures care a fost gasita plina de sange pe un camp a murit

Judecatoarea in varsta de 38 de ani, din Mures, care a fost gasita cu gatul taiat pe un camp a murit noaptea trecuta. Femeia a fost gasita pe 5 noiembrie, pe raza localitatii Sarateni, cu gatul.

Oana Roman, vila de 160.000 de euro. Vedeta s-a mutat in casa noua. Cum arata acum interiorul FOTO

Oana Roman s-a mutat in casa noua! Fosta prezentatoare de televiziune locuieste acum alaturi de sotul sau, Marius si de fiica sa, Isabela, intr-o vila luxoasa in valoare de 160. 000 de euro. Vedeta a decis sa faca aceasta schimbare pentru mai mult spatiu, dar si mai multa intimitate. De asemenea, Oana s-a declarat mandra de .

Oana Roman, de nerecunoscut. Cum a aparut sambata seara, la un eveniment in Pitesti FOTO

Oana Roman a participat alaturi de sotul ei, Marius, sambata seara, la un eveniment in Pitesti organizat de Esa Exclusive Shop, un magazin online de haine, unde a facut senzatie. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat o rochie de paiete in nuante de auriu si verde, cu franjuri, iar fanii au observat imediat cat de .

BOMBA in showbiz! Oana Roman, dezvaluiri EMOTIONANTE: Eu nu am avut niciun ban, am vandut...

Oana Roman este in culmea fericirii de cand s-a mutat la casa noua. LACRIMI PENTRU CATALIN BOTEZATU! S-A iNTAMPLAT DUPA OPERATIA CUMPLITA! E DE NERECUNOSCUT GALERIE FOTO) Vedeta si-a vandut.

Tragedie in Buzau. O tanara mama de 26 de ani a fost gasita moarta din cauza sobei din casa

O femeie in varsta de 26 de ani din satul Caltuna, comuna Smeeni, a fost gasita sambata moarta si fiul ei, in varsta de sapte ani, se afla in stare grava la Spitalul judetean Buzau, din cauza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )