Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera Mihai Benedac e INCURABILA... Ce a decis artistul...

B1 B1,
Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera Mihai Benedac e INCURABILA... Ce a decis artistul...

Pe pagina sa de Facebook, actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se confru. continuă pe B1

Cristi Borcea, iN SUFERINTA... Din pacate medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Ma durea... Din pacate medicii au confirmat: Este vorba de indragita vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a.

Anuntul TRIST al zilei tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de Anca Pandrea, fosta sotie a regretatului Iurie Darie...

Anca Pandrea, vaduva lui Iurie Darie, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai.

Oana Lis a facut, iN LACRIMI, anuntul trist despre fostul primar Viorel Lis: Nu imi e rusine sa recunosc...

Oana Lis este din ce in ce mai afectata de problemele de sanatate ale lui Viorel, aceasta simtind ca nu mai face fata de una singura traumelor emotionale. in acest context, Oana a apelat la un.

Parastasul a fost facut de vedete... Din pacate, anuntul tocmai a fost facut: Este vorba de indragitul Nea Marin, vedeta Antenei 1...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Gina Pistol, Margherita de la.

SURPRIZA anului in showbiz! SMILEY a facut anuntul! Fanii nu se asteptau la asta! Incredibil cand va avea loc MARELE EVENIMENT

Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii Vocea Romaniei se apropie! in acest context Smiley, unul dintre cei patru antrenori si-a surprins fanii prin intermediul unui mesaj pe Facebook care sugereaza faptul ca marea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )