Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anuntul TRIST al zilei tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de Anca Pandrea, fosta sotie a regretatului Iurie Darie...

B1 B1,
Anuntul TRIST al zilei tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de Anca Pandrea, fosta sotie a regretatului Iurie Darie...

Anca Pandrea, vaduva lui Iurie Darie, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai. continuă pe B1

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Cine primeste banii lui George Michael? Iubitul cantaretului a fost exclus din testament!

Iubitul lui George Michael a rabufnit dupa ce a aflat ca nu a fost inclus in testamentul cantaretului si ca nu se va alege cu nimic. Fadi Fawaz a postat mai multe mesaje pline de furie pe internet.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a.

Parastasul a fost facut de vedete! Din pacate anuntul a luat pe toata lumea prin surprindere: Este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de.

Ce VESTE CUMPLITA... Anuntul TERIBIL a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca orice om, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Romania a pierdut un MARE CAMPION! Din pacate, a MURIT... (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati pescari din Romania a murit intr-un accident nautic. Laurentiu Andronic era unul dintre cei mai valorosi pescari de spinning de competitie din Romania, fost vicecampion mondial si mu.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un actor CELEBRU a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )