Libnet.ro
UNICEF

19:00

SOC SI GROAZA! Lavinia Pirva, AGRESATA de Stefan Banica Junior: Este foarte greu sa-ti imaginezi ca poate face asa ceva

B1 B1,
SOC SI GROAZA! Lavinia Pirva, AGRESATA de Stefan Banica Junior: Este foarte greu sa-ti imaginezi ca poate face asa ceva

Lavinia Pirva a vorbit pentru prima data despre violenta domestica. NU SE MAI ASCUND! CARE E RELATIA DINTRE IRINA LOGHIN SI FUEGO! FANII BANUIAU CEVA intrebata cum ar reactiona daca ar fi agresata de. continuă pe B1

Care a fost adevarata relatie dintre Stefan Banica Jr si tatal sau. in fata lui, eram mut!

Chipul si ochii sunt aceeasi. Stefan Banica este copia ramasa pe pamant a celebrului sau tata, unul dintre cei mai indragiti actori si cantareti romani, asa ca multi inca au intrebari despre regretatul artist. Una dintre ele este: care a fost adevarata relatie dintre cei doi? Care a fost adevarata relatie dintre Stefan Banica Jr.

Ce salariu avea Stefan Banica Jr. la Pro TV pe vremea Dansez pentru Tine. Atunci s-a imbogatit cu adevarat artistul!

Stefan Banica jr. s-a nascut pe 18 octombrie1967,Bucurestieste unactor,compozitor,interpret,regizor, producator si moderatorTV roman de origine roma. Avand o cariera de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecsi si apreciati artisti dinRomania. Ce salariu avea Stefan Banica cand prezenta Dansez pentru tine A sustinut mii de concerte, stabilind adevarate recorduri in Romania prin .

VIDEO Cum era in realitate marele actor Stefan Banica. Ce a iubit cel mai mult in viata artistul nascut pe malul Borcei

Viata mea se confunda cu teatrul. Usa casei mele este o cortina, la fel de catifelata, la fel de deschisa bucuriilor, durerilor, ca si usile teatrului romanesc. Mama, sotia, copiii sunt personajele principale ale unei piese pe care o joc in fiecare zi, spunea regretatul actor Stefan Banica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )