Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ben Affleck a imprumutat costumul din Batman pentru ziua de nastere a fiului sau (VIDEO)

B1 B1,
Ben Affleck a imprumutat costumul din Batman pentru ziua de nastere a fiului sau (VIDEO)

Ben Affleck a incetat sa joace in Batman, dar chiar si asa, celebrul actor a decis sa mai imbrace o data costumul Cavalerului Negru, de aceasta data pentru ziua de nastere a fiului sau. Celebrul ac. continuă pe B1

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice -276,35 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 276,35 leiMWh, in intervalul orar 18:00 - 19:00.

Horoscop 5 Martie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi.

Militari din Fortele pentru Operatii Speciale Romane, antrenament comun cu omologii din SUA si Polonia. Ei au exersat tehnici, tactici si proceduri variate

Militari din Fortele pentru Operatii Speciale Romane s-au antrenat in comun, intre 2 si 5 martie, cu omologii lor din SUA si Polonia, in Baza Aeriana de Instruire si Formare a Personalului Aeronautic, de la.

Singura femeie din cursa pentru Casa Alba renunta la scrutinul prezidential

Senatoarea Elizabeth Warren a decis sa se retraga din cursa pentru desemnarea candidatului Partidulu.

UPDATE Miliardarul Mike Bloomberg s-a retras din cursa pentru alegerile primare democrate

Miliardarul Mike Bloomberg a anuntat miercuri, dupa rezultatele foarte dezamagitoare de la Super Tuesday, ca s-a retras din cursa pentru alegerile primare democrate si a anuntat ca il sustine pe Joe Biden, transmite AFP.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Bulgarii de la Euroins vor sa aduca doi noi membri la conducerea societatii de asigurari din Romania pentru a scapa de sanctiunile ASF si a-si recastiga controlul integral al operatiunilor

Cu unul dintre fostii membri ai conducerii sanctionat pentru ca timp de 1 an si 9 luni nu a participat la niciuna dintre sedintele lunare ale Consiliului de Administratie si aflandu-se si sub administrarea temporara a Fondului de Garantare a Asiguratilor, Euroins vrea sa reintre in normalitate din 16 martie 2020. Un convocator publicat in Monitorul Oficial arata ca grupul bulgar EIG, actionarul majoritar, vrea sa numeasca doi noi membri in Consiliul de Administratie al Euroins Romania, cel mai mare asigurator RCA din tara.

Huawei a folosit vacile din Elvetia pentru tehnologia 5G si nu e o gluma

Huawei este cel mai mare producator de echipamente 5G. Chinezii cauta toate solutiile pentru a se impune, chiar daca sunt acuzati de spionaj la nivel mondial. Vacile din Elvetia reprezinta una.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )