Libnet.ro
UNICEF

23:00

Singura femeie din cursa pentru Casa Alba renunta la scrutinul prezidential

România Liberă România Liberă,
Singura femeie din cursa pentru Casa Alba renunta la scrutinul prezidential

Senatoarea Elizabeth Warren a decis sa se retraga din cursa pentru desemnarea candidatului Partidulu. continuă pe România Liberă

UPDATE Miliardarul Mike Bloomberg s-a retras din cursa pentru alegerile primare democrate

Miliardarul Mike Bloomberg a anuntat miercuri, dupa rezultatele foarte dezamagitoare de la Super Tuesday, ca s-a retras din cursa pentru alegerile primare democrate si a anuntat ca il sustine pe Joe Biden, transmite AFP.

Gabriela Firea si-a anuntat retragerea din cursa pentru conducerea PSD

Gabriela Firea si-a surprins marti colegii din PSD, in sedinta informala a Comitetului Executiv Nati.

Competitia pentru obtinerea candidaturii democrate pentru Casa Alba ramane practic o cursa in doi

Competitia pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din toamna acestui an din SUA a ramas practic o cursa in doi dupa Super Martea electorala, Joe Biden si Bernie Sanders obtinand sprijin de la categorii divergente din electoratul american, noteaza Reuters si DPA.

Cursa pentru Casa Alba: Michael Bloomberg isi suspenda campania prezidentiala

Michael Bloomberg s-a retras, miercuri, din campania prezidentiala pentru Casa Alba. Decizia a fost luata dupa ce suma considerabila pe care a cheltuit-o pe publicitate in campanie, pe tot teritoriul Statelor.

Senatoarea Elizabeth Warren abandoneaza cursa pentru alegerile primare democrate, la o zi dupa Bloomberg

Senatoarea Elizabeth Warren a decis sa abandoneze cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale americane si va informa echipa de campanie joi, au semnalat mai multe trusturi de presa din America fara indice daca va decide sa sustina un alt candidat, relateaza AFP.

Bulgarii de la Euroins vor sa aduca doi noi membri la conducerea societatii de asigurari din Romania pentru a scapa de sanctiunile ASF si a-si recastiga controlul integral al operatiunilor

Cu unul dintre fostii membri ai conducerii sanctionat pentru ca timp de 1 an si 9 luni nu a participat la niciuna dintre sedintele lunare ale Consiliului de Administratie si aflandu-se si sub administrarea temporara a Fondului de Garantare a Asiguratilor, Euroins vrea sa reintre in normalitate din 16 martie 2020. Un convocator publicat in Monitorul Oficial arata ca grupul bulgar EIG, actionarul majoritar, vrea sa numeasca doi noi membri in Consiliul de Administratie al Euroins Romania, cel mai mare asigurator RCA din tara.

Horoscop 5 Martie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi.

Huawei a folosit vacile din Elvetia pentru tehnologia 5G si nu e o gluma

Huawei este cel mai mare producator de echipamente 5G. Chinezii cauta toate solutiile pentru a se impune, chiar daca sunt acuzati de spionaj la nivel mondial. Vacile din Elvetia reprezinta una.

Student legitimat si dat afara din universitate pentru ca l-a infruntat pe rectorul Tudorel Toader! (VIDEO)

Student legitimat si dat afara din universitate ca pe vremea comunistilor dupa ce l-a infruntat pe Tudorel Toader. Silvian Emanuel Man este un critic vehement al actualului rector al Universitatii Alexandru Ioan.

Sorina Pintea, scoasa din arest pentru a fi dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, arestata pentru luare de mita, se afla in Arespul Polit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )