Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate este vorba de indragitul Stefan Banica Jr....

B1 B1,
Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate este vorba de indragitul Stefan Banica Jr....

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are datorii uriase la stat. in 2017, Stefan Banica Jr. avea de platit restante de 1. 015 lei, in timp ce. continuă pe B1

CUMPLIT! Busu are CINCI COASTE RUPTE! Tocmai a fost facut anutul. Care este starea lui Florin Busuioc in aceste momente

Noi detalii incredibile ies la iveala despre cel mai indragit prezentator meteo al Romaniei. Invitat miercuri dimineata in emisiunea Vorbeste lumea, de la PRO TV, Florin Busuioc a vorbit din nou despre.

Masinile diesel sunt interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Disparitia masinilor diesel este tot mai aproape. Acestea fiind spuse, Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi.

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viore Lis, sustine ca fostul edil al capitalei a inceput sa-si piarda memoria si aproape ca nu-i mai recunoaste pe cei din jur, precum si ca, odata cu aparitia bolii, au disparut si pr.

Totul s-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis tocmai a facut anuntul trist...

Fostulprimar al Bucurestiului ,Viorel Lis, are probleme de sanatate tot mai grave, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. El a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit.

CUMPLIT! Busu are CINCI COASTE RUPTE! Tocmai a fost facut anuntul. Care este starea lui Florin Busuioc in aceste momente

Noi detalii incredibile ies la iveala despre cel mai indragit prezentator meteo al Romaniei. Invitat miercuri dimineata in emisiunea Vorbeste lumea, de la PRO TV, Florin Busuioc a vorbit din nou despre.

Alocatia copiilor romani din Austria a fost iNJUMATATITA! Melescanu (MAE): Este un caz clar de discriminare; ne gandim sa sesizam Curtea de Justitie a UE

Anul incepe cu o veste proasta pentru comunitatea numeroasa de romani din diaspora! Este vorba despre romanii ce muncesc in Austria, care tocmai au aflat ca alocatia copiilor nerezidenti s-a injumatatit.

Nu mai putea respira! ANUNTUL TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN!

Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate, a sustinut Andreea Marin intr-o emisiune televizata. Vedeta a povestit despre problemele de sanatate cu care se confrunta, dar a.

SOC la PRO TV! A fost facut anuntul TRIST despre Florin Busuioc! Vor CURGE multe LACRIMI (FOTO)

Din pacate, indragitul Busu se confrunta cu alte probleme de sanatate dupa infartul suferit in urma cu cateva luni. Chiar Florin Busuioc a povestit prin ce momente de cosmar a trecut si inca trece.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Veste proasta pentru fostul edil al capitalei! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, dat fiindca sotia unui dintre ei a descoperit conversatii indecente. Desi ar putea parea incredibil, aventura Oanei.

Adevarul din finala Exatlon Romania a iesit pana la urma la iveala: Cum toata lumea intuia, din pacate e vorba de Alin Andronic...

Dupa marea finala de la Exatlon, Alin Andronic s-a intors in Romania, dar cum a ajuns pe aeroport a plecat de urgenta in Germania, relateaza dcnews. ro. Asadar, potrivit unor surse Wowbiz, Razboinicul, care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )