Libnet.ro
UNICEF

01:05

A CEDAT! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

B1 B1,
A CEDAT! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel nu se simte prea bine. Acesta a intampinat mai multe probleme de sanatate, motiv pentru care a chemat ambulanta. Dimineata m-am trezit ametit, cu puseu de hipotensiune. continuă pe B1

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Totul s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist printre lacrimi: Din pacate fostul edil Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in.

E ca si mort... Chiar e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis e in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Sotia lui Viorel Lis a uitat de juramintele pe care i le-a facut sotului ei la nunta, ca ii va fi aproape la bine si la greu, potrivitcancan. ro. Potrivit unor informatii aparute recent, Oana Lis.

Anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Suferinta a luat sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

DRAMA TOTALA pentru VIOREL LIS! S-a intamplat dupa CUTREMUR! Oana a facut anuntul SOCANT

Oana Lis a facut haz de necaz dupa cutremurul puternic care a zguduit Romania. Sotia lui Viorel Lis a postat pe retelele de.

VIDEO Netanyahu: Atacul de la sinagoga din Pittsburgh este un atac antisemit oribil

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat sambata solidaritatea cu SUA si cu victimele unui atac 'antisemit oribil' comis intr-o sinagoga din Pittsburgh, Pennsylvania, unde un barbat inarmat a ucis mai multe persoane inainte de a se preda politiei, relateaza AFP, citata deAgerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )