Libnet.ro
UNICEF

10:30

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL. continuă pe B1

VIDEO FOTO Ce nu s-a vazut la tv Cum a fost in noaptea celei mai mari infrangeri la sediul PSD din Kiseleff nr 10

In Kiseleff nr. 10 e liniste ca de inmormantare cu doua ore inainte de anuntarea exit poll-urilor pentru alegeri. Singurii care se agita prin curtea de la PSD sunt jurnalistii care transmit in direct. Viorica Dancila, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici sunt in cladire de cateva ore bune. insa, usile transparente de la holul unde se vor tine declaratiile sunt inchise. N-aveti voie sa faceti fotografii aici, ma atentioneaza unul dintre paznicii care sta langa usa.

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica.

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )