Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

B1 B1,
Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,. continuă pe B1

Tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Clasamentul este surprinzator!

Quality of Nationality Index QNI) a intocmit un clasament al tarilor cu cel mai bun nivel de trai din lume, dupa un scor obtinut in functie de anumiti factori interni si externi cum ar fi puterea economica, op.

Franta, tara cu cel mai bun nivel de trai din lume

Quality of Nationality Index QNI) claseaza Franta ca fiind tara cu cel mai bun nivel de trai din lume, conform Daily Mail.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE IAR Brasov - liderul randamentelor de la BVB

Producatorul de elicoptere a raportat un profit net de 49,5 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 140% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut Impulsionat de rezultatele financiare raportate pentru primele noua luni ale anului, pretul actiunilor IAR Brasov IARV) a cunoscut un avans de 9,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, ceea ce plaseaza titlurile producatorului de elicoptere pe prima treapta in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

The Irishman primeste ultimul trailer, poate cel mai bun film al lui Scorsese

Cu o distributie de invidiat si un buget pe masura, The Irishman mai are doar cateva zile pana va ajunge pe marile ecrane. Din acest motiv, Netflix a publicat un ultim trailer. Aflat in.

Cel mai mare regret al Vioricai Dancila: De multe ori mi-am reprosat acest lucru

Viorica Dancila a precizat in cadrul unui interviu acordat,alaturi de sotul ei, care a fost cel mai mare regret al sau. Candidata PSD la prezidentiale a subliniat in interviul acordat Florentinei.

HOROSCOP final de saptamana. Se vindeca ranile care dor cel mai tare - TAURII realizeaza ceva incredibil

Finalul de sapamanaaduce vindecare pentru zodiile care au suferit cel mai tare in ultima perioada. HOROSCOP BERBEC - Iesi din cochilia ta si respira aer proaspat. Necunoscutul iti striga numele si.

Tara noastra a alocat in 2017 cel mai mic procent din PIB, pentru protectia sociala

Tara noastra a alocat in 2017, pentru protectia sociala, doar 14% din Produsul Intern Brut in anul 2017, cel mai mic procent inregistrat de o tara membra UE, jumatate fata de media de 27,9% inregistrata la nivelul Uniunii, arata un studiu publivat azi de Eurostat.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

Cel mai controversat papa din istorie. Viata de desfrau a Pontifului care a abdicat ca sa se insoare

Un demon din iad deghizat in preot - asa era descris, in secolul al XI-lea, de catre cardinalul Petru Damiani, Papa Benedict al IX-lea, cel mai tanar papa din istorie si una dintre fetele bisericesti cu cea mai proasta reputatie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )