Libnet.ro
UNICEF

01:05

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT.

FOTO VIDEO Al doilea cel mai longeviv festival de muzica usoara din tara isi deschide portile la Focsani. Organizatorii anunta doua seri de exceptie

Aflat la cea de a 44-a editie, Festivalul de Muzica Usoara Romaneasca Florentin Delmar va debuta in aceasta seara la Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia, la ora 19. 00 si se va incheia joi seara, cu o gala a laureatilor.

DOLIU in muzica populara! LACRIMI AMARE in familia MARIEI CIOBANU: S-A STINS DIN VIATA! Din pacate, ESTE ADEVARAT

Momente grele pentru celebra cantareata Maria Ciobanu. Artista a anuntat prin intermediul unui mesaj pe Facebook ca ultimul ei frate a plecat la ceruri.

Povestea celei mai vechi icoane facatoare de minuni din Romania. A fost pictata in urma cu peste 1.3oo de ani

La origine este o replica a unei icoane faimoase: cea a Maicii Domnului, de la Lida, facuta in anul 35 dH. Interesant este ca icoana pastrata acum in Romania, la manastirea Neamt, are doua fete, pe verso fiind pictat Sfantul Gheorghe. Icoana a ajuns aici in jurul anului 1400.

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )