Libnet.ro
UNICEF

16:15

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor. continuă pe Ziarul Bursa

USR: Gabriela Firea organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

Firea, reactie dupa ce USR a acuzat ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului

Primarul general Gabriela Firea a transmis, luni seara, dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel mai scump targ de Craciun, ca este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica si anunta ca toate cheltuielile legate de organizarea evenimentelor vor fi facute publice.

Gabriela Firea, acuzata de USR ca organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului Achizitii de milioane de euro si contracte tinute in mod ilegal la secret

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este acuzata de USR Bucuresti ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiului, fiind.

GABRIELA FIREA DESPRE TARGUL DE CRACIUN: Este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica

Primarul general Gabriela Firea a transmis dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel mai scump targ de Craciun, ca este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica si anunta ca toate cheltuielile legate de organizarea evenimentelor vor fi facute publice.

Firea despre Targul de Craciun:Nu e mai scump ca in alti ani!

Primarul general Gabriela Firea a transmis, luni seara, dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel ma.

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si caldurii la spitalele Marie Curie si Robanescu: Gabriela Firea a oferit promisiuni solide ca dupa 15 noiembrie nu vor mai fi probleme

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si a caldurii la Spitalul Marie Curie si la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, mai ales ca vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presa, doamna Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, oferea promisiuni si garantii solide ca incepand cu acea data, la cele doua unitati spitalicesti nu vor mai fi astfel de probleme, arata institutia condusa de Victor Costache. Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu managerii spitalelor din subordinea Primariei: Estimam ca in prima parte a anului viitor sa fie demarate lucrarile la Spitalul Metropolitan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe Facebook, ca s-a intalnit cu managerii spitalelor pe care le administreaza, carora le-a transmis ca investitiile vor continua. Am avut azi o.

Impozitul auto, mai scump in 2020. Cum calculezi exact, in functie de motor, cati bani vei plati

Impozitul auto va fi mai scump in anul 2020. Unii dintre soferi vor plati mai mult, in functie de anumite categorii de motorizari. Cum calculezi cati bani vei achita? Impozitul auto, mai scump in 2020 Din anul 2020, proprietarii de masini cu motoare puternice sunt penalizati si vor fi nevoiti sa scoata din buzunat mai .

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

Simona Halep, imaginea care i-a cucerit pe fani. Unde se afla acum romanca, cel mai probabil cu iubitul ei

Simona Halep a terminat anul nu cu prea mult succes, dar tot cu sustinerea romanilor alaturi. Aceasta se bucura de timpul liber si de frumosa poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de Toni Iuruc. Unde se afla aceasta? Cel mai probabil, partenerul ii este alaturi. Simona Halep e in vacanta cu iubitul? Campioana .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )