Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a aruncat Internetul in aer, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de a treia tenismena a lumii, Simona Halep, scrie Libertatea. continuă pe B1

CUTREMUR MONDEN! Smiley, pe felie cu Simona Halep! Gina Pistol nu trebuie sa vada asta! E BOMBA MOMENTULUI

Smiley si-a luat prin surprindere toti fanii publicand o imagine in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare romana de tenis, Simona Halep.

Simona Halep a urcat in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla sportiva...

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA al anului 2020. A POZAT GOALA PUSCA SI A iNCINS INTERNETUL GALERIE FOTO) Astfel, sportiva.

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

Veste fabuloasa primita de Simona Halep. Ce s-a intamplat dupa ce a ajuns impreuna cu Toni Iuruc in Australia

Simona Halep a primit o veste fabuloasa inainte de startul turneului din Adelaide, orasul natal al antrenorului Darren Cahill. Mai multe sportive de top au anuntat ca se retrag din competitie, locul lor urmand sa fie luat de alte jucatoare. Turneul din Australia este programat in perioada 12-20 ianuarie. Simona Halep scapa de jucatoare de .

Primul mesaj postat de Simona Halep, dupa ce a ajuns in Adelaide. A strans zeci de mii de like-uri

Simona Halep a ajuns in Adelaide, Australia, unde in perioada 12-20 ianuarie va juca in cadrul primului turneu din noul sezon. Numarul 4 WTA s-a fotografiat alaturi de antrenorul Darren Cahill pe terenul de tenis si le-a transmis fanilor un mesaj pe retelele sociale. Simona Halep, alaturi de Darren Cahill la turneul din Adelaide: Ma .

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona .

WTA: Simona Halep a urcat pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA pe anul 2020, sportiva din Romania aflandu-se pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka. Cu 5. 462 de puncte acumulate, Halep a urcat pe podiumul ierarhiei mondiale.

WTA Adelaide - Noul copil al circuitului feminin: Ashleigh Barty si Simona Halep, principalele favorite

Turneul de la Adelaide isi va face debutul in circuitul WTA incepand de saptamana viitoare 13-18 ianuarie). Desfasurata in orasul natal al lui Darren Cahill, competitia va avea la start doua dintre primele trei jucatoare ale ierarhiei mondiale: liderul Ashleigh Barty si Simona Halep 3 WTA).

Simona Halep primeste o veste SENZATIONALA la inceput de 2020. Decizia asta o bucura enorm

Simona Halep a urcat un loc si se afla pe pozitia a treia a clasamentului mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni si preluat de Agerpres. SimonaHalep, care nu.

Veste uriasa pentru Simona Halep

Simona Halep incepe anul pe podiumul clasamentului WTA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2406 seconds )