Libnet.ro
UNICEF

08:45

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru Simona Halep

Simona Halep incepe anul pe podiumul clasamentului WTA.

Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

2020 vine cu o veste uriasa pentru soferii din Bucuresti! Un proiect care parea ca nu va mai fi finalizat niciodata este aproape gata. Ce au asteptat cei din Capitala pret de 12 ani si care sunt pregatirile de pe ultima suta de metri? Veste buna pentru soferii din Capitala Unele dintre cele mai vechi .

Simona Halep primeste o veste SENZATIONALA la inceput de 2020. Decizia asta o bucura enorm

Simona Halep a urcat un loc si se afla pe pozitia a treia a clasamentului mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni si preluat de Agerpres. SimonaHalep, care nu.

Simona Halep debuteaza in noul an cu Angelique Kerber, intr-un meci de dublu. Ce urmeaza pentru romanca

Oficial, Simona Halep va incepe turneele din 2020, abia in a doua saptamana a anului, insa pana atunci, romanca a confirmat prezenta pentru o cauza caritabila.

Simona Halep a urcat in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla sportiva...

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA al anului 2020. A POZAT GOALA PUSCA SI A iNCINS INTERNETUL GALERIE FOTO) Astfel, sportiva.

Cum vrea Simona Halep sa ajute victimele incendiilor din Australia. Succesul depinde de nervii lui Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Predictiile americanilor pentru 2020: Simona Halep, favorita la doua Grand Slam-uri

Simona Halep i-a convins pe americani ca este un nume de luat in seama pentru suprematia in turneele de Mare Slem din 2020. Romanca este perceputa drept principala favorita in a se impune in doua dintre cele patru Grand Slam-uri ale anului, sansele sale la US Open fiind considerate, surprinzator, ca fiind egale cu cele de la Roland Garros, un turneu care i-a adus dezamagiri in ultimii trei ani.

WTA: Simona Halep a urcat pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka

Simona Halep a urcat un loc in primul clasament WTA pe anul 2020, sportiva din Romania aflandu-se pe 3, dupa ce a devansat-o pe Naomi Osaka. Cu 5. 462 de puncte acumulate, Halep a urcat pe podiumul ierarhiei mondiale.

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

Primul mesaj postat de Simona Halep, dupa ce a ajuns in Adelaide. A strans zeci de mii de like-uri

Simona Halep a ajuns in Adelaide, Australia, unde in perioada 12-20 ianuarie va juca in cadrul primului turneu din noul sezon. Numarul 4 WTA s-a fotografiat alaturi de antrenorul Darren Cahill pe terenul de tenis si le-a transmis fanilor un mesaj pe retelele sociale. Simona Halep, alaturi de Darren Cahill la turneul din Adelaide: Ma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )