Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doamne, ce DRAMA! OANA ROMAN a CEDAT! Medicii intervin de URGENTA! Detalii socante din SPITAL

B1 B1,
Doamne, ce DRAMA! OANA ROMAN a CEDAT! Medicii intervin de URGENTA! Detalii socante din SPITAL

Celebra Oana Roman a avut in urma cu cateva luni mai multe probleme de sanatate. Vedeta a fost nevoita sa ajungape mana medicilor dupa ce a acuzat mai multe afectiuni in zona bustului. Vedeta a mers. continuă pe B1

Oana Roman a pozat fara inhibitii, in pat. imbracata sumar, vedeta si-a pus toti fanii in cap: Nu-mi place goliciunea ta! FOTO

Separarea de sotul ei, Marius Elisei, pare ca i-a adus numai bine. Dupa ce a dat marea veste, a intrat in lenjerii. Oana Roman s-a pozat fara inhibitii, in pat. imbracata sumar, fosta prezentatoare de televiziune si-a pus toti fanii in cap. Oana Roman a pozat fara inhibitii, in pat Oana Roman a anuntat ca .

Oana Roman a fost pusa la zid, dupa ce a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. De aia coresponda cu cea din Italia

Oana Roman a decis sa dea vestea despartirii de sotul ei, Marius Elisei, printr-o postare pe Facebook. Dupa 7 ani de momente bune si grele, cele din urma au pus amprenta pe relatia lor. Oana Roman a anuntat ca se desparte de sotul ei, Marius Elisei, dupa sapte ani de iubire din care a reiesit .

S-a intors Marius Elisei acasa? Ce a raspuns Oana Roman cand a fost intrebata asta, in direct

Oana Roman a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Fosta prezentatoare a facut anuntul printr-o postare pe retelele de socializare. Vedeta a fost intrebata astazi, in direct, daca partenerul sau s-a intors in caminul conjugal. Ce a raspuns fiica fostului premier al Romaniei? Ce a raspuns Oana .

Oana Roman a rabufnit dupa ce s-a pozat imbracata sumar. M-ati calcat in picioare pentru ca nu urlu!

Oana Roman s-a despartit in urma cu cateva zile de sotul ei, Marius Elisei. Vedeta a decis sa anunte aceasta ruptura prin intermediul retelelor sociale, mai precis printr-o postare pe Facebook. Dupa cei sapte ani de casnicie incheiati, fiica lui Petre Roman a acceptat sa se pozeze fara inhibitii, in pat, insa, din pacate si-a .

Oana Roman ii ia public apararea lui Marius Elisei. A luat foc atunci cand a vazut cine l-a criticat dur

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale, caci zilele trecute a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Cu toate acestea, orice ar fi, ramane tatal copilului ei, asa ca, desi aflati intr-un moment sensibil, vedeta i-a luat public apararea partenerului sau cand .

Marius Elisei, GRAV BOLNAV! DEZVALUIRI SOC dupa DESPARTIREA de OANA ROMAN

Dupa 7 ani de relatie, Oana Roman a decis sa se desparta de Marius Elisei, dar cei doi vor ramane in relatii bune, de dragul fetitei.

S-A AFLAT MOTIVUL DIVORTULUI! Oana Roman, iNSELATA de Marius Elisei! CINE E FEMEIA cu care L-A PRINS?

Vestea divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei a socat Romania, mai ales ca cei dopi s-au separat dupa 7 ani de relatie.

HOPA! Oana Roman, PRINSA iN PAT cu frumuselul cantaret din Republica Moldova, la doar cateva zile dupa ce i-a dat papucii lui Marius Elisei (GALERIE FOTO)

Anuntul ca Oana Roman si Marius Elisei se vor desparti a luat prin surprindere intregul showbiz autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Fiica lui Petre Romana a publicat un mesaj in mediul online si a precizat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )