Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre mama lui, MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

B1 B1,
Romania, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre mama lui, MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,. continuă pe B1

Oana Zavoranu a facut anuntul despre relatia cu Alex Ashraf chiar la inceput de an. Fotografia care a starnit mii de reactii

Oana Zavoranu a postat mai multe mesaje si fotografii pe retelele sociale la trecerea dintre ani. Vedeta s-a fotografiat alaturi de Alex Ashraf, iar fotografiile au primit mii de reactii din partea celor care ii urmaresc pe cei doi pe internet. Oana Zavoranu s-a fotografiat alaturi de Alex Ashraf de Revelion Suntem puternici impreuna, ne .

Cum arata acum Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma. Medicul campionului a facut anuntul socant

Potrivit celor de la Le Parisien, la finele anului trecut, Schumacher se afla la spitalul Georges-Pompidou din capitala franceza. Se afla aici pentru un tratament, care presupunea inlocuirea celulelor deteriorate cu altele sanatoase, scoase din sange sau maduva osoasa. Cum arata acum Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma Schumacher nu a fost vazut .

Se dau toti BANII inapoi: Ministrul Finantelor tocmai a facut ANUNTUL! incepand cu 3 ianuarie...

Ministrul Finantelor vine cu vesti bune pentru romanii liberi si onesti la inceput de An Nou. Acesta a precizat ca noul an este unul foarte important pentru Romania si guvernul PNL va face tot ceea ce a pr.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )