Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul nea Marin de la Antena 1! Reactia lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu (FOTO)

B1 B1,
Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul nea Marin de la Antena 1! Reactia lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu (FOTO)

Momente de tensiune maxima in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, celebrul Nea Marin s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care il numeste copilul. continuă pe B1

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Da, s-au despartit... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de FAMILIA REGALA...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, mai uit la fata ei. Eu ii cunosc.

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

SOC in lumea mondena! SMILEY e in lacrimi: Sunt COMPLESIT! Anuntul a fost facut, chiar de ziua vedetei! Fanilor nu le-a venit sa creada

Indragitul cantaret Smiley marturisste pe retelele de socializare ca a fost miscat de cele peste 10. 000 de mesaje de felicitare primite de la fani cu ocazia zilei de nastere a artistului. Am avut.

Veste teribila in SHOWBIZ: Anuntul a fost facut impreuna de si ...

Fetita si a lui si-a petrecut prima vacanta la bunicii paterni de curand. Socrii prezentatoarei TV au fost extrem de incantati si spera sa repete cat mai repede experienta,.

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat.

Ce TRAGEDIE... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

Viorel Lis, din ce in mai GRAV! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate, este vorba de fostul primar...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? ANUNTUL trist tocmai a fost facut de ANDREEA ESCA...

Andreea Esca a anuntat ca nu doreste sa renunte prea curand la cariera din televiziune. Desi este implicata in proiecte legate de radio si print, marea pasiune a Andreei Esca ramane televiziunea, postura de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )