Libnet.ro
UNICEF

00:07

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

B1 B1,
OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a. continuă pe B1

SOC in lumea mondena! SMILEY e in lacrimi: Sunt COMPLESIT! Anuntul a fost facut, chiar de ziua vedetei! Fanilor nu le-a venit sa creada

Indragitul cantaret Smiley marturisste pe retelele de socializare ca a fost miscat de cele peste 10. 000 de mesaje de felicitare primite de la fani cu ocazia zilei de nastere a artistului. Am avut.

A fugit de urs pe munte, in Bucegi. Din pacate, nu a fost cea mai buna idee

Un barbat din Bucuresti si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce , in varf de munte s-a intalnit cu un urs. Speriat de uriasul animal, turistul bucurestean, in varsta de 40 de ani a . CITESTE CONTINUAREA pe.

DRAMA totala in showbiz! OANA LIS a pregatit TAMAIA! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune pentru VIOREL LIS...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei, Oana Lis care a spus ca se roaga neincetat, ca.

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat.

Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

Oana Lis a golit mai multe pahare la un eveniment monden si, la un moment dat, a decis sa faca un live pe Facebook. Si nu decolteul urias a atras atentia, ci paharul, care se golea cu fiecare.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

TRAGEDIE in lumea filmului! Din pacate este vorba despre marele ALAIN DELON! Medicii au dat vestea TRISTA in urma cu putin timp

Legendarul actor francez Alain Delon 82 de ani) este foarte bolnav. Din pacate medicii nu il pot opera la sold, in ciuda afectiunilor gravedin cauza unei infectiiprovenitede la implanturile.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

Pana la urma s-a intamplat! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

TRAGEDIA ZILEI: Din pacate, VIOREL LIS a cedat! OANA a ajuns deja la BISERICA si a confirmat TOTUL ! Lumea mondena in stare de SOC

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )