Libnet.ro
UNICEF

19:00

A scuipat SANGE si... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: E vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1...

B1 B1,
A scuipat SANGE si... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: E vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el. continuă pe B1

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

A CEDAT... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a marturisit, intr-un interviu pentru un post de televiziune, ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de.

Gata, FINALUL a venit... Oana Lis a facut anuntul trist, in LACRIMI: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i greu si sa articuleze cuvintele. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

NU mai puteam RESPIRA! Vesti TERIBILE despre Andreea Marin: Anuntul TRIST a fost facut...

Andreea Marin a marturisit ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi.

CUTREMUR in showbiz! CATALIN BOTEZATU, de urgenta la SPITAL! Medicii sunt in alerta! Din pacate...

Catalin Botezatu si partenera lui Monica Hill au trait clipe de panica la Paris. Frumoasei vedete i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au bagat-o imediat pe perfuzii, scrie can.

A sosit si clipa cea trista...OANA LIS a facut anuntul in LACRIMI: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )