Libnet.ro
UNICEF

12:45

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

B1 B1,
Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi. continuă pe B1

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism n Germania

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca din pacate, exista mult antisemitism in Germania, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii, informeaza dpa, citata deAgerpres.

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

STRESUL si-a spus cuvantul: Din pacate, Andreea Esca... Ce se va iNTAMPLA cu Stirile Pro TV...

Andreea Esca a sustinut ca este implicata in foarte multe proiecte in online si print. Dar oricat de mult ar avea de lucru si oricat de obositor ar fi, nici nu se gandeste sa renunte la.

A sosit si clipa cea trista...OANA LIS a facut anuntul in LACRIMI: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

De data aceasta e SFARSITUL... Oana Lis, in LACRIMI: Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Liscontinua sa aiba mari probleme de sanatate. Prezent recent la o aniversare, fostul primar al Bucurestiului nu a fost deloc omul dezinvolt cu care ne-am obisnuit, ci mai mult a stat retras si nu a .

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de ANCA SEREA, sotia cantaretului ADRIAN SiNA...

Anca Serea are grave probleme de sanatate cauzate de lipsa somnului si a mancarii putine. Sotia solistului Adrian Sina, mama a cinci copii, a declarat ca nu mereu viata ei e roz si ca uneori.

Deschide gura si respira! TRAGEDIE la Exatlon: Din pacate, e vorba despre... Ce se iNTAMPLA cu emisiunea...

Razboinica Beatrice din sezonul doi al Exatlon s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla. Tanara s-a plans ca nu-si mai.

, in DOLIU: A MURIT... Din pacate, e vorba chiar despre...

A aflat chiar in timpul emisiunii pe care o modereaza ca unul dintre concurentia incetat din viata. Reporterul show-ului a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi acestuia .

A scuipat SANGE si... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: E vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )