Libnet.ro
UNICEF

07:45

Oana Pellea, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: ce ii cere actrita presedintelui Romaniei

Adevărul Adevărul,
Oana Pellea, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: ce ii cere actrita presedintelui Romaniei

Actrita Oana Pellea i-a transmis presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisa, sa sprijine cultura, sa gaseasca solutii pentru ca artistii sa poata performa, sa regandeasca intreg domeniul artistic, sa adopte legi care sa sustina actul cultural. continuă pe Adevărul

Oana Pellea, scrisoare deschisa catre Presedintele Romaniei. Actrita cere sustinere pentru oamenii de cultura care sufera din cauza restrictiei de a urca pe scena

Oana Pellea i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa vina cu o serie de masuri care sa ajute artistii sa treaca peste aceasta perioada, in care spectacolele sunt suspendate. Actrita a postat pe.

Oana Pellea, ironizata de Mircea Badea pentru scrisoarea trimisa lui Iohannis: Se scorojesc peretii de atata emotie

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a taxat-o pe actrita Oana Pellea pentru scrisoarea deschisa adresata presedintelui Romaniei, prin care ii cere sa sprijine cultura si sa gaseasca solutii pentru ca artistii sa poata performa.

INTR-O SCRISOARE DESCHISA TRANSMISA PARLAMENTULUI Consumatorii de servicii financiare cer resetarea activitatii ASF

Un grup important de organizatii care fac parte din Grupul Consultativ pentru Protectia Consumatorilor de servicii financiare non-bancare, organizat pe langa ASF, solicita Parlamentului, intr-o scrisoare deschisa, resetarea activitatii ASF.

INTR-O SCRISOARE DESCHISA TRANSMISA PARLAMENTULUI Stakeholderii domeniului cer resetarea activitatii ASF

Un grup important de organizatii care fac parte din Grupul Consultativ pentru Protectia Consumatorilor de servicii financiare non-bancare, organizat pe langa ASF, solicita Parlamentului, intr-o scrisoare deschisa, resetarea activitatii ASF.

Scrisoare deschisa SIF Transilvania adresata Autoritatii de Supraveghere Financiara

La Redactia BURSA ne-a parvenit de la SIF Transilvania o Scrisoare deschisa adresata Autoritatii de Supraveghere Financiara, semnata Presedinte al Consiliului de Supraveghere Stefan Szabo, Vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere Dumitru Carapiti, Membru al Consiliului de Supraveghere Gheorghe Lutac.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Masca de protectie in spatiile inchise si respectarea distantei de 1,5 metri, obligatorii din 15 mai

Klaus Iohannis a spus: in primul rand, devine obligatorie din 15 mai purtarea mastii de protectie, atunci cand ne gasim in spatii inchise, la magazin, cand mergem sa cumparam alimente, in transportul in comun, in birouri, etc.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban, mai multi membri ai Guvernului si seful DSU, Raed Arafat

UPDATE, 12 mai, ora 15. 00 - Sedinta de la palatul Cotroceni s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, de la ora .

Klaus Iohannis ataca la CCR legea invatamantului online

Klaus Iohannis a sesizat, la CCR, legea care permitea desfasurarea invatamantului online. Iohannis sustine ca legea este neconstitutionala, deoarece a trecut de Camera Deputatilor fara dezbatere si vot,.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR Legea care permitea desfasurarea invatamantului online

Klaus Iohannis a sesizat la CCR Legea care permitea desfasurarea invatamantului online. Iohannis sustine ca Legea este neconstitutionala, deoarece a trecut de Camera Deputatilor fara dezbatere si vot.

PSD a gasit vinovatul pentru lesinul lui Ciolacu: Klaus Iohannis

Paul Stanescu, secretarul general al PSD si unul dintre apropiatii lui Marcel Ciolacu, a sustinut, la Antena 3, ca liderul PSD a fost afectat de atacul lui Klaus Iohannis, dupa ce legea privind autonomia tinutului secuiesc a trecut tacit de Camera Deputatilor. Iohannis l-a acuzat pe Ciolacu ca vrea sa vanda Ardealul la unguri dupa o intelegere cu liderul maghiar Viktor Orban. Si Viorica Dancila l-a acuzat pe Ciolacu de tradare.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )