Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis a sesizat la CCR Legea care permitea desfasurarea invatamantului online

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a sesizat la CCR Legea care permitea desfasurarea invatamantului online

Klaus Iohannis a sesizat la CCR Legea care permitea desfasurarea invatamantului online. Iohannis sustine ca Legea este neconstitutionala, deoarece a trecut de Camera Deputatilor fara dezbatere si vot. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind invatamantul online

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate pentru legea care prevede ca invatamantul prescolar, scolar, preuniversitar si universitar se poate desfasura si on-line pe perioada starii de urgenta sau de asediu.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea invatamantului online

Klaus Iohannis a sesizat, la CCR, legea care permitea desfasurarea invatamantului online. Iohannis sustine ca legea este neconstitutionala, deoarece a trecut de Camera Deputatilor fara dezbatere si vot,.

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care permite desfasurarea educatiei online. Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca invatamantul prescolar, scolar, preuniversitar si universitar se poate desfasura si online, pe perioada starii de.

PSD a gasit vinovatul pentru lesinul lui Ciolacu: Klaus Iohannis

Paul Stanescu, secretarul general al PSD si unul dintre apropiatii lui Marcel Ciolacu, a sustinut, la Antena 3, ca liderul PSD a fost afectat de atacul lui Klaus Iohannis, dupa ce legea privind autonomia tinutului secuiesc a trecut tacit de Camera Deputatilor. Iohannis l-a acuzat pe Ciolacu ca vrea sa vanda Ardealul la unguri dupa o intelegere cu liderul maghiar Viktor Orban. Si Viorica Dancila l-a acuzat pe Ciolacu de tradare.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Curtea Constitutionala a fost acuzata, indirect, ieri, de presedintele Klaus Iohannis ca ar face jocurile social-democratilor, dupa ce institutia condusa de Valer Dorneanu a stabilit ca amenzile aplicate in timpul starii de urgenta pentru contraventiile prevazute in ordonantele militare sunt neconstitutionale.

KLAUS IOHANNIS: 15 mai este doar un termen administrativ cand se termina starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Targu Mures, ca peste o saptamana expira starea de urgenta, dar acest lucru nu inseamna ca epidemia s-a terminat.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Europei: Este cea mai dificila perioada dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Europei, un mesaj in care arata ca spiritul unitatii si al solidaritatii au fost foarte importante in contextul pandemiei, adaugand ca este cea mai dificila perioada pentru continent, dupa al Doilea Razboi Mondial.

VIDEO Klaus Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina si sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim

Presedintele Klaus Iohannis este optimist in privinta evolutiei economice, afirmand vineri, dupa o sedinta cu Ludovic Orban si Mugur Isarescu, ca au fost identificate solutii pentru problemele actuale si avem sanse bune sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim.

Ungaria condamna declaratiile lui Klaus Iohannis, catalogandu-le o forma de instigare la ura

O comisie parlamentara din Ungaria a condamnat declaratiile presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, iar un oficial din Ministerul de Externe de la Budapesta a catalogat afirmatiile o forma de instigare la ura, avertizand ca Guvernul ungar va continua sa apere comunitatea maghiara de atacuri.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei. Un nou sens viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul transmis, sambata, de Ziua Europei, ca proiectul e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )