Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Oana Radu se marita cu Catalin Dobrescu in luna august. Cand planuieste sa devina mamica (VIDEO)

B1 B1,
Oana Radu se marita cu Catalin Dobrescu in luna august. Cand planuieste sa devina mamica (VIDEO)

Oana Radu se casatoreste in curand cu Catalin Dobrescu, antrenorul ei de fitness. Cei doi au decis cand va avea loc ceremonia si cum va arata aceasta. Cantareata si logodnicul ei au fost invitati joi, in pl. continuă pe B1

Prognoza meteo: Ce fenomene lovesc Romania in luna august. Cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in sud si est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

Horoscop: Luna august va fi de cosmar pentru aceste zodii. Cum ne influenteaza fazele Lunii in fiecare zi din august

Pe 3 august, Luna Plina din Varsator accentueaza un moment de schimare ce va accentua interesul pentru tot ceea ce este nou si neobisnuit. Luna Noua din august, sub semnul Fecioarei, va avea loc pe 19 august, cand va intensifica temerile tuturor zodiilor si le va trezi subconstientul. Iata cum va fi fiecare zi din august si care sunt zodiile care vor avea o perioada de cosmar.

CIOLACU: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat azi ca social-democratii au decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban in luna august, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august (VIDEO)

Liderul interimar al PSD,Marcel Ciolacu, a anuntat joi, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca social-democratii vor depune in luna august o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

Alexandru Rafila, adevarul infricosator despre numarul de imbolnaviri in luna august: Spitalele se vor umple rapid

Ingrijorat de criza sanitara in care ne aflam, medicul Alexandru Rafila a raspuns in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, difuzata pe Antena 3, la cele mai arzatoare intrebari pe care cetatenii romani si le pun in aceasta perioada. Acesta avertizeaza asupra pericolelor care ne pandesc la orice pas, atata timp cat nu se respecta masurile .

Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Se va intampla din luna august

Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Reprezentantul Romaniei la OMS preconizeaza ca in august vor fi inregistrate in jur de 2. 000 de cazuri noi de coronavirus pe zi. Rafila a facut anuntul la emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )