Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai EFICIENTA dieta: Sabesti in doua zile!

B1 B1,
Cea mai EFICIENTA dieta: Sabesti in doua zile!

Aceasta dieta va ajuta sa slabiti un kilogram in doar doua zile. Este foarte important ca pe durata regimului sa faceti miscare. continuă pe B1

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in dragoste. Cea mai mare dezamagire a artistei: M-a mintit ca ma iubeste!

Corina Chiriac a vorbit despre cea mai mare dezamagire din viata ei, oferind detalii despre momentele care i-au schimbat viata si despre persoanele care au avut un mare impact in cariera ei de-a lungul timpului. Artista a povestit cum s-a indepartat de oamenii care au dezamagit-o. De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in .

Sorin Ovidiu Vintu, semnal de alarma. Cea mai grava criza politica, foarte curand! Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vintu trage un semnal de alarma cu privire la posibilele strategii ale candidatilor la alegerile prezidentiale care vor avea loc la sfarsitul acestui an. Omul de afaceri este dezamagit de prestatia PSD si prevede cea mai grava criza politica din ultimii 30 de ani. Sorin Ovidiu Vintu: Dupa prezidentiale va incepe marele macel .

Cea mai mare nava de cercetare si expeditie a fost lansata la apa la Tulcea FOTO VIDEO

La santierul naval VARD din Tulcea a fost lansata la apa cea mai mare si mai avansata nava de cercetare si expeditie din lume care va fi exploatata de organizatia REV Ocean, patronata de miliardarul norvegian Kjell Inge Rokke. Vasul de peste 182 de metri poate ajunge la 30 de kilometri pe ora si este echipat cu un sistem de navigatie performant.

Cum arata de fapt Ambrozia, cea mai nociva buruiana care apare in august si septembrie. E confundata cu pelinul

Ambrozia, iarba de paragina pe care oamenii o confunda cu pelinul, este cea mai alergenica planta din Romania. Tot mai multi oameni fac alergii grave. Una dintre cele mai raspandite specii de buruieni care aparitine genului Ambrosia este specia Ambrosia astemisiifolia, cunoscuta in popor si sub denumirea de iarba de paragina sau iarba parloagelor, floarea .

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania: Dupa o pauza de un an si jumatate am revenit mai puternica

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania, a fost invitata Florentinei Fantanaru, sambata, la emisiunea De-a viata ascunselea. Forta, curajul si determinarea ei au.

Scarlett Johansson, cea mai bine platita actrita

Pentru al doilea an consecutiv, Scarlett Johansson este cea mai bine platita actrita, potrivit revis.

HOROSCOP. Ele sunt zodiile cu cea mai mare inima

HOROSCOP Ele sunt cele mai grijulii si sentimentale. Ajuta batranele sa traverseze drumul, salveaza o pisica din copac, isi doneaza ultimii bani pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Sunt persoanele care fac.

Eurostat: Romania si Polonia au cea mai ieftina carne din UE

Romania si Polonia au inregistrat cele mai mici preturi la carne din Uniunea Europeana, in 2018, arata datele publicate marti de Eurostat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )