Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum arata de fapt Ambrozia, cea mai nociva buruiana care apare in august si septembrie. E confundata cu pelinul

Playtech Playtech,
Cum arata de fapt Ambrozia, cea mai nociva buruiana care apare in august si septembrie. E confundata cu pelinul

Ambrozia, iarba de paragina pe care oamenii o confunda cu pelinul, este cea mai alergenica planta din Romania. Tot mai multi oameni fac alergii grave. Una dintre cele mai raspandite specii de buruieni care aparitine genului Ambrosia este specia Ambrosia astemisiifolia, cunoscuta in popor si sub denumirea de iarba de paragina sau iarba parloagelor, floarea . continuă pe Playtech

Cum arata acum, la 18 ani, tanara care a fost desemnata cea mai frumoasa fetita din lume la doar sase ani

Thylane Blondeau, tanara care a devenit cunoscuta dupa ce a primit titlul de cea mai frumoasa fetita din lume la varsta de 6 ani, a fost surprinsa in vacanta in St. Barts. Modelul are acum 18 ani.

Cea mai mare nava de cercetare si expeditie a fost lansata la apa la Tulcea FOTO VIDEO

La santierul naval VARD din Tulcea a fost lansata la apa cea mai mare si mai avansata nava de cercetare si expeditie din lume care va fi exploatata de organizatia REV Ocean, patronata de miliardarul norvegian Kjell Inge Rokke. Vasul de peste 182 de metri poate ajunge la 30 de kilometri pe ora si este echipat cu un sistem de navigatie performant.

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania: Dupa o pauza de un an si jumatate am revenit mai puternica

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania, a fost invitata Florentinei Fantanaru, sambata, la emisiunea De-a viata ascunselea. Forta, curajul si determinarea ei au.

Scarlett Johansson, cea mai bine platita actrita

Pentru al doilea an consecutiv, Scarlett Johansson este cea mai bine platita actrita, potrivit revis.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista in cea mai mare parte a tarii

Vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii va persista, iar in orele amiezii, izolat in Lunca Dunarii si in Banat va fi canicula. Totodata disconfortul termic se va mentine ridicat in.

Foto. Cea mai noua imagine postata de Inna a atras si atentia Mihaelei Radulescu. Ce i-a comentat prezentatoarea de la PRO TV

Una dintre cele mai recente imagini postate de Inna, in spatiul virtual, se bucura de o mare atentie din partea fanilor. Fotografia cantaretei a atras si atentia vedetei de televiziune Mihaela Radulescu. Prezentatoarea de la PRO TV s-a alaturat fanilor artistei si i-a lasat si ea un comentariu la poza. Cum a pozat Inna si .

PROGNOZA METEO 23 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sud-vest si sud, unde disconfortul termic va fi.

MOMONDO.RO: Londra, cea mai vizitata capitala din lume in 2019

Bucuresti, pe locul 28 in topul capitalelor europene Orasele europene domina clasamentul celor mai vizitate capitale in 2019, ocupand primele 7 pozitii in ierarhia atragerii turistilor, potrivit unei analize a echipei motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2695 seconds )