Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Pavel, primul mesaj oficial dupa ce s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat (FOTO)

B1 B1,
Marcel Pavel, primul mesaj oficial dupa ce s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat (FOTO)

Marcel Pavel a fost externat in cursul zilei de astazi, de la Institutul Matei Bals din Capitala. Cantaretul s-a vindecat de dubla penumonie si de COVID-19, iar in ziua externarii a postat si un mesaj. continuă pe B1

Marcel Pavel, primul mesaj dupa ce a iesit din spital. I-a emotionat pe fanii sai

Marcel Pavel a scapat de coronavirus! Artistul s-a externat si a lasat in urmaa toata frica si panica prin care a trecut in ultima perioada. Vedeta s-a refugiat imediat in sanul naturii, impreuna cu cei dragi, mai ales ca a mai avut un motiv de sarbatoare: este aniversarea fiicei sale. Marcel Pavel a scris primul .

Marcel Pavel, primul mesaj pentru romani dupa s-a vindecat de coronavirus: Dumnezeu sa ne ocroteasca!

Cantaretul Marcel Pavel a transmis un mesaj pe retelele de socializare , miercuri, in ziua in care a fost externat din spital, dupa ce a suferit o dubla pneumonie si a fost infectat cu coronavirus.

Marcel Pavel a fost externat dupa doua saptamani de cand a fost diagnosticat cu Covid-19 FOTO

Cantaretul Marcel Pavel, in varsta de 60 de ani, a fost externat din spital, la doua saptamani de cand a fost diagnosticat cu COVID-19, scrie click. ro.

Marcel Pavel, externat din spital! Cum se simte dupa problemele grave din ultimele saptamani

Vesti bune despre Marcel Pavel. Cantaretul a fost externat din spital dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a fost vindecat dupa 3 sapatamani de spitalizare. Artistul a scapat atat de infectia cu coronavirus, precum si de pneumoniile pacatoase dobandite pe platoul de filmare. Marcel Pavel a fost externat din spital. Cum se .

Marcel Pavel s-a vindecat de Covid-19 si a fost externat

Marcel Pavel a fost externat , miercuri, de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde a fost tratat de Covid-19. Canaretul a fost internat la data de 18 iunie, dupa ce fusese.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )