Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este sotul Mirelei Vaida si cu ce se ocupa. Nimeni nu l-a vazut pe internet. Putini stiu adevarul... (FOTO)

B1 B1,
Cine este sotul Mirelei Vaida si cu ce se ocupa. Nimeni nu l-a vazut pe internet. Putini stiu adevarul... (FOTO)

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii Acces Direct, este mereu in centrul atentiei, insa putini stiu cine este sotul vedetei si cu ce se ocupa. Desi prezentatoareas-a casatorit cu. continuă pe B1

Emily Burghelea, la Kanal D. Cum a aparut fosta asistenta a Mirelei Vaida FOTO

Daca va intrebati ce face acum fosta asistenta de la Acces Direct si nu ati aflat ultimele informatii despre Emily Burghelea, ati nimerit la locul potrivit. De curand si-a anuntat fanii pe retelele de socializare care este urmatorul ei loc de munca si implicit proiect. Emily Burghelea, la Kanal D, la Teo Show Dupa ce .

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un .

Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir. Artistul are o sotie cu 44 de ani mai tanara decat el

Iubirea nu tine cont de varsta, iar asta o demonstreaza maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Gheorghe Zamfir se iubeste de ani de zile cu o doamna superba, a doua sotie, care i-a furat inima. Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir El are 79 de ani, iar ea are .

Fiul lui Florin Salam, tata la doar 18 ani. Cine este si cum arata nora celebrului artist

Florin Salam va fi bunic pentru a doua oara. Fiul sau, Daniel Stoian, va deveni tata la 18 ani. Acesta a aflat sexul copilului pe care iubita lui urmeaza sa il nasca spre finalul acestui an. Fiul lui Florin Salam va deveni tata la 18 ani. Cum arata nora sa Florin Stoian, cunoscut cu numele .

Salariu de 22.000 de euro in Romania. Cine este persoana care incaseaza lunar aceasta suma

In Romania acestor zile, cand criza economica ne bate la usa iar guvernul incearca cu disperare sa tina de bani, care sunt si-asa putini, exista angajati ai statului cu salarii astronomice. Salariu de 22. 000 de euro in Romania la o companie de stat Daca nu nstiati, va spunem noio ca la Iasi exista una dintre .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

Fuego surprinde! Cine este femeia super celebra care ii este si astazi idol: N-am sa uit cat traiesc eu

Fuego a facut o dezvaluire surprinzatoare, la emisiunea De-a viata ascunselea. Se pare ca idolul indragitului artist Paul Surugiu este chiar Tina Turner.

Cine este si cum arata iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mandri

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubita care intoarce privirile multor barbati. Cel mai bogat om din lume a fost surprins de multe ori in public la bratul partenerei sale care este cu cinci ani mai mica.

Ion Cristoiu, acuzatii extrem de grave! Cine este divizia de presa a SRI care-l sprijina pe Robert Negoita

Jurnalistul Ion Cristoiu este surprins de modul in care este promovat Robert Negoita in ultima perioada. Acesta aduce in discutie, intr-o postare pe blogul personal, divizia de presa a SRI care incearsca sa-l transforme pe primarul Sectorului 3 din baronul pesedist, cu zeci de afaceri controversate, in intruchiparea politicianului european.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )