Libnet.ro
UNICEF

13:00

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Playtech Playtech,
Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un . continuă pe Playtech

Detalii de ultima ora despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. Ce s-a intamplat imediat dupa incident

Ce s-a intamplat, de fapt, in clubul de fite in care s-au aflat Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu? Detalii despre evenimentul care a trezit nenumarate intrebari in randul cunoscutilor celor doua femei. Detalii despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu Un eveniment controversat a cuprins scena mondena in .

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Emily Burghelea, la Kanal D. Cum a aparut fosta asistenta a Mirelei Vaida FOTO

Daca va intrebati ce face acum fosta asistenta de la Acces Direct si nu ati aflat ultimele informatii despre Emily Burghelea, ati nimerit la locul potrivit. De curand si-a anuntat fanii pe retelele de socializare care este urmatorul ei loc de munca si implicit proiect. Emily Burghelea, la Kanal D, la Teo Show Dupa ce .

in ce conditii poate reveni Romania la starea de urgenta. Avertismentul de ultima ora al lui Raed Arafat

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca se vor inregistra 10000 de cazuri de persoane noi infectate in decurs de cinci zile. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca situatia merge inspre mai rau. Ultimele prognoze arata ca s-ar putea sa avem un milion de cazuri de COVID-19 in .

Specialist in Sanatate Publica din Cluj, avertisment de ultima ora: in mai putin de doua saptamani ajungem la doua mii de cazuri pe zi si suntem pspre un lockdown ca in martie si aprilie

Un avertisment de ultima ora este lansat si deRadu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). Acesta sustine ca in mai putin.

Specialist in Sanatate Publica din Cluj, avertisment de ultima ora: in mai putin de doua saptamani ajungem la doua mii de cazuri pe zi si suntem spre un lockdown ca in martie si aprilie

Un avertisment de ultima ora este lansat si deRadu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). Acesta sustine ca in mai putin.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. A dat ordin

22 iulie a fost o zi neagra in evolutia pandemiei, caci Romania a sarit pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore; o cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. Ne apropiem si de capacitatea maxima de testare. Peste toate, focarele explodeaza din loc in .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Ce s-a intamplat cu fostul ofiter MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota. Verdict de ultima ora

Oficialii au decis! Noile informatii despre cazul fostului ofitet MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota au socat pe toata lumea. Ce hotarare s-a luat? Decizie oficiala: Ce s-a intamplat cu fostul ofiter MAI care a infectat o sectie intreaga la Gerota? Procurorii au venit cu o decizie oficiala in cazul ofiterului care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )