Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirela Vaida are probleme de sanatate grave: Nu pot dormi, nu pot respira

B1 B1,
Mirela Vaida are probleme de sanatate grave: Nu pot dormi, nu pot respira

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii Acces Direct,a anuntatca in ultima perioada se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Vedeta sustine canu poate dormi noptile,. continuă pe B1

Mirela Vaida are probleme de sanatate. Ce a patit: Nu pot respira. E nenorocire

Mirela Vaida le-a dezvaluit fanilor ca are probleme de sanatate. Cunoscuta vedeta sustine ca ii este greu sa respire si ca se simte foarte rau. Iata marturiile prezentatoarei de televiziune! Mirela Vaida se confrunta cu probleme de sanatate Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct le-a transmis telespectatorilor ca se confrunta cu unele probleme de sanatate.

Gica Hagi are probleme de sanatate. Dezvaluirea de ultima ora: Are o suferinta medicala

Regele fotbalului romanesc are probleme de sanatate. Cornel Dinu vine cu mai multe detalii despre scenariul interpretat de acesta. Ce mutari l-au facut pe Hagi sa se dea de gol? Gica Hagi are probleme de sanatate. Care este diagnosticul medicilor? Gica Hagi are probleme de sanatate! Nu el a dezvaluit asta, ci Cornel Dinu, care .

Mihai Traistariu are probleme de sanatate: Mi-e rau. imi vine sa vomit

Mihai Traistariu si-a reinceput in forta activitatea, blocata de starea de urgenta cauzata de pandemia de COVID-19. Dupa cateva luni de pauza, cantaretul s-a intors pe scena, iar oboseala si-a spus deja cuvantul. Drumurile lungi si multitudinea de evenimente l-au epuizat. Mihai Taristariu face fata cu greu presiunii. Cantaretul are probleme de sanatate Dupa o .

Mirela Vaida a aparut asa la plaja si oamenii nu s-au putut abtine. Cum a fost surprinsa vedeta de la Acces Direct

Mirela Vaida a profitat de ultimul weekend de vara si a dat o fuga pe litoral, fara copii. Prezentatoarea Acces Direct nu a scapat de fotoreporteri nici la mare. Ea a fost surprinsa in costum de baie, bucurandu-se de valuri impreuna cu sotul ei. Mirela Vaida, surprinsa in costum pe baie. Prezentatoarea TV radiaza de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )