Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gica Hagi are probleme de sanatate. Dezvaluirea de ultima ora: Are o suferinta medicala

Playtech Playtech,
Gica Hagi are probleme de sanatate. Dezvaluirea de ultima ora: Are o suferinta medicala

Regele fotbalului romanesc are probleme de sanatate. Cornel Dinu vine cu mai multe detalii despre scenariul interpretat de acesta. Ce mutari l-au facut pe Hagi sa se dea de gol? Gica Hagi are probleme de sanatate. Care este diagnosticul medicilor? Gica Hagi are probleme de sanatate! Nu el a dezvaluit asta, ci Cornel Dinu, care . continuă pe Playtech

Politia Romana, licitatie de 10 milioane de euro. Vestea de ultima ora: ce se intampla acum

Politia Romana va organiza in luna septembrie o licitatie. Se pun la bataie peste 10 milioane de euro. Licitatia in valoare de 10 milioane de euro Inspectoratul General al Politiei Romane vrea sa cumpere, prin atribuire on-line, Servicii de transport aerian necesare insotirii cetatenilor extradati. Valoarea totala estimata a licitatiei este de 10. 700 de euro.

Andreea Balan a dat vestea asteptata de toata lumea. Anuntul de ultima ora

Andreea Balan, veste surprinzatoare pentru admiratori: si-a anuntat revenirea pe micile ecrane. Artistii si magia transformarilor se reintorc pe scena Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Andreea Balan, veste asteptata de toata lumea: incepe show-ul transformarilor Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 au fost suspendate in luna iuni, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )