Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Gherghe, tinta hackerilor pentru a doua oara luna aceasta. Contul de Facebook al vedetei a fost spart din nou

B1 B1,
Simona Gherghe, tinta hackerilor pentru a doua oara luna aceasta. Contul de Facebook al vedetei a fost spart din nou

Simona Gherghe a ramas din nou fara Facebook, vineri,din cauza hackerilorcare au i-au spart contul pentru a doua oara luna aceasta. Fosta prezentatoare s-a suparat cand a observat ca au inceput sa ap. continuă pe B1

Matteo Salvini, lasat pentru a doua oara fara imunitate parlamentara, pentru felul in care a gestionat vasele cu migranti cand era ministru

Senatul Italiei i-a ridicat imunitatea lui Matteo Salvini din cauza vaselor cu migranti pentru a doua oara. Fostul ministru de interne de la Roma se confrunta cu acuzatii de rapire si neglijenta, dupa ce a.

Simona Gherghe s-a testat de COVID-19. Ce rezultat a primit: Nu vreti sa stiti cum a fost

Simona Gherghe a avut dureri mari de cap, astfel ca a luat hotararea sa faca testul COVID-19, mai ales ca la ea fusese in vizita o persoana care i-a marturisit ca ii este rau. Din fericire, testul vedetei TV a fost negativ. Simona Gherghe s-a testat de COVID-19. Ce rezultat a primit: Nu vreti sa .

Laura Cosoi asteapta cu nerabdare sa devina mama pentru a doua oara. Uite cum a amenajat actrita camera fetitelor ei si ce obiect de suflet le-a daruit (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi mai are foarte putin pana o va aduce pe lume pe cea de-a doua fetita si cum era de asteptat, actrita a amenajat cu bun-gust o camera pe care cele doua surioare o vor imparti. Ea a postat si.

Actrita din Game of Thrones a devenit mama pentru prima oara. Ce nume a ales pentru fetita

Sophie Turner este o actrita cunoscuta pentru rolul ei, Sansa Stark, in premiatul serial de drama a celor de la HBO, Game of Thrones. Personajul este o tanara nobila proeminenta in serial, fiica cea mai mare a Lordului Eddard Stark, seful House Stark. Sansa Stark, mamica pentru prima oara Sophie Turner s-a nascut pe 21 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )