Libnet.ro
UNICEF

18:15

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania, BATUTA si UMILITA de fostul iubit. Drama prin care a trecut jurnalista (FOTO)

B1 B1,
O cunoscuta prezentatoare TV din Romania, BATUTA si UMILITA de fostul iubit. Drama prin care a trecut jurnalista (FOTO)

Povestea unei jurnaliste de la noi a cutremurat tara. Prezentatoarea Andra Gavril de la TVR Cultural a povestit experienta traumatizata din care a trecut cu fostul sau iubit. Aceasta a fost batuta si. continuă pe B1

O tanara a fost batuta in spital, de fostul iubit. Victima venise in vizita la fiul ei

O tanara de 22 de ani a fost batuta de fostul iubit, in spitalul din Petrosani. impotriva barbatului a fost emis un ordin provizoriu de protectie.

O cunoscuta jurnalista din Romania a incetat din viata dupa o lupta curajoasa cu cancerul. Avea 55 de ani

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook a acesteia. Un mesaj postum, de altfel, scris chiar de jurnalista. Am plecat . Am facut-o aseara, in.

Fostul primar al Devei a relansat Partidul Umanist din Romania: Era datoria mea morala sa restartez acest partid

Fostul primar al municipiului Deva Petru Marginean a prezentat echipa si obiectivele Partidului Umanist din Romania la nivelul judetului Hunedoara. Marginean este coordonator poltic al filialei, dar si al.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

Premiera in Justitia din Romania. MCV, reclamat la Curtea Europeana de Justitie

Premiera in Justitia din Romania. Tribunalul Olt a admis cererea asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene, care trebuie sa spuna daca Romania e.

Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Udetul Sibiu se remarca si in acest an cu cel mai mare strat de zapada naturala, masurat, din Romania. Zapada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii.

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere. In decembrie, s-a consemnat un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a.

Roxana Adela a fost adoptata din Romania pe cand era mica. intr-o zi, fata de 30 de ani a disparut de acasa, din Italia. in cele din urma au gasit-o. Este trist!

Roxana Adela Alessandra Ercolani a fost adoptata din Romania pe cand era mica, iar viata ei se desfasura in orasul italian Civitanova. Toti o cunosteau ca fiind o fata sensibila, iubitoare de animale, de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )