Libnet.ro
UNICEF

01:05

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

B1 B1,
DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr. continuă pe B1

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice .

DETALII BOMBA despre iNMORMANTAREA CRISTINEI TOPESCU! Ce se va intampla cu TRUPUL acesteia! SOC TOTAL la cimitir

Cristina Topescu urmeaza cel mai probabil sa fie inmormantata langa tatal ei, Cristian Topescu, adica in cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti.

INCENDIAR! Cum arata CRISTINA TOPESCU cand se iubea cu STEFAN BANICA JR! LAVINIA PiRVA, in stare de SOC (GALERIE FOTO)

Cristina Topescu a avut o relatie bomba la inceputul anilor 90 CU Stefan Banica Jr. Povestea lor de iubire a durat aproape cinci ani si formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Cristinei Topescu, iubita lui din tinerete: Am trait una dintre cele mai intense si frumoase perioade din viata mea

Cantaretul si actorul Stefan Banica 52 de ani) a scris un mesaj de adio emotionant pentru Cristina Topescu, prima iubita a artistului, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani.

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

Stefan Banica Jr, mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu: Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu

Stefan Banica Jr a transmis un mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor 90.

S-A AFLAT totul! Incredibil, CATI BANI au primit Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu pentru ROLURILE din filmul LICEENII

Celebrul film Liceenii este unul dintre cele mai apreciate filme romanesti. Doi dintre cei mai populari actori, Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. au fost extrem de indragiti de romani, mai ales pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )