Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Playtech Playtech,
De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice . continuă pe Playtech

Marius Chirca: Cristina Topescu nu era cazuta in depresie. Era o femeie puternica

Marius Chirca,fondator al Asociatiei pentru protectia animalelor Kola Kariola si prieten al Cristinei Topescu, a vorbit la Antena 3 despre marturia Cristinei Topescu, in care spunea ca a avut atacuri de panica.

Ministrul Sanatatii, despre Cristina Topescu:Nu-mi vine sa cred ca s-a stins, singura si in tacere

Ministrul Sanatatii Victor Costache afirma despre jurnalista Cristina Topescu, care era membru in echipa de comunicare a minsiterului era un profesionist desavarsit.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Cristina Topescu a murit. Dialog memorabil alaturi de tatal sau la Antena 3: Tu nu mi-ai spus niciodata te iubesc

Intr-un dialog emotionant la Antena 3, Cristina Topescu, fiica marelui comentator sportiv Cristian Topescu, i-a spus tatalui sau ca il iubeste, amintindu-i ca au fost rare momentele in care acesta si-a aratat dragostea fata de ea: Si eu la fel, a fost raspunsul tatalui.

Cristina Topescu a murit! Nimeni de la locul de munca nu stia de disparitia acesteia - Jurnalista era consiliera Ministrului Sanatatii

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o vecina, apropiata a acesteia, a sunat la 112 si a anuntat ca nu a mai vazut-o de 3 saptamani.

Cristina Topescu a murit. Ultima postare pusa de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din Romania era fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu era suparata ca veterinarul brutaliza cainii. Medicul, acuzat ca a terorizat-o si santajat-o pe jurnalista. Cum raspunde acesta (VIDEO)

In ultimul sau mesaj, Cristina Topescu era extrem de ingrijorata pentru soarta cainilor sai. Si asta pentru ca medicul veterinar la care ar fi apelat s-ar fi purtat extrem de brutal cu acestia. Ba mai mult, pe.

Stelian Tanase: Cristina Topescu era un om minunat, de o sensibilitate extraordinara. Nu-mi vine sa cred ca a murit! Ne-a devastat pe toti. Aici, in casa, plangem cu totii (VIDEO)

Cristina Topescu era un om minunat, de o sensibilitate extraordinara, o femeie foarte frumoasa, isteata, discreta si care mereu se gandea la altii, a sustinut Stelian Tanase, pentru B1 TV. Istoricul si.

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )