Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?.

România Liberă România Liberă,
FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?.

Postul american CBS a difuzat, marti, marele show anual Victorias Secret care a fost filmat la inceputul lunii noiembrie si care a inregistrat un cost de productie de peste 12 milioane de dolari. Spectacolul a fost criticat pentru promovarea frumusetii nerealiste, mai ales incepand din clipa in care un director executiv al retailer-ului Limited Brands a declarat pentru New York Times ca nu exista in lume nici macar 100 de femei care sa fie capabile sa paseasca pe scena pentru Victorias . continuă pe România Liberă

FOTO INEDITE: Cum arata ORASUL-FANTOMA din desertul Namib unde casele se scalda in nisip.

In desertul Namib din sudul Namibiei se afla orasul-fantoma Kolmanskop. Localitatea a gazduit, la un moment dat, aproximativ 1. 000 de mineri, conform discoverafrica. com. Astazi, doar turistii cu un permis special pot intra in asa-zisa zona interzisa. Povestea orasului a inceput in 1908, cand un muncitor pe nume Zacharias Lewala a gasit, in nisip, o piatra stralucitoare pe care a aratat-o supervizorului sau August Stauch, conform newafricanfrontiers. com. Cel din urma si-a dat seama imediat .

Coruptia face ravagii in zona euro. Raportul pe 2012 care arata care sunt cele mai corupte tari din lume

Coruptia continua sa faca ravagii in lume si afecteaza, in zona euro, statele cele mai afectate de criza, precum Grecia si Italia, se arata intr-un raport al Transparency International TI) prezentat de AFP.

Romania a urcat noua pozitii in clasamentul coruptiei realizat de Transparency International. Afla care sunt cele mai corupte tari din lume

Coruptia continua sa faca ravagii in lume si afecteaza, in zona euro, statele cele mai afectate de criza, precum Grecia si Italia, se arata intr-un raport al Transparency International TI) prezentat de AFP.

Paparazzii au dat lovitura. Doua din cele mai sexy actrite de la Hollywood, fotografiate intretinand relatii intime

Paparazzii de la Hollywood sunt mereu ocupati. Dotati cu cele mai bune aparate foto, ale caror obiective pot surprinde in detaliu imagini si de la un kilometru deparare, acestia se aseaza la panda, gata.

Salariul mediu net din octombrie- 1552lei. Cele mai mari castiguri salariale au fost in domeniul transporturilor aeriene

In luna octombrie 2012, castigul salarial mediu nominal brut a fost de 2139 lei, cu 0,8% mai mare decat in luna septembrie. Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1552 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 14 lei 0,9%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in transporturi aeriene 3953 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 846 lei), transmite INS.

Ultimele cifre BRAT: Click si Libertatea conduc detasat in topul ziarelor cu cele mai mari vanzari. Cele mai multe publicatii centrale au vanzari sub 20.000 de exemplare

Tabloidele Click si Libertatea raman ziarele cu cele mai mari vanzari medii pe aparitie in trimestrul al treilea din 2012, in timp ce cele mai multe ziarele generaliste inregistreaza vanzari medii de sub 20. 000 de exemplare pe editie, potrivit ultimelor cifre BRAT. Romania libera, care inregistreaza vanzari masive din abonamente, se situeaza pe locul al treilea in clasamentul vanzarilor in presa centrala, intr-un trimestru in care de pe piata a disparut inca un cotidian - Cancan.

Manchester United - CFR Cluj: Cele mai interesante pariuri

Onlinesport. ro va prezinta cele mai interesante pariuri care pot fi facute pe meciul Manchester United - CFR Cluj.

Viena recunoscuta pentru a patra oara ca metropola cu cele mai bune conditii de viata.

Capitala Austriei, Viena, este recunoscuta pentru a patra oara drept orasul cu cele mai bune conditii de viata, intr-un clasament realizat de firma americana de consultanta Mercer, transmite BFM, potrivit Agerpres. Printre aspectele mentionate de Mercer se numara efervescenta culturala, asistenta medicala la standarde inalte, un sistem fiabil de transport si, nu in ultimul rand, preturile moderate la imobiliare. Pe locul doi se situeaza orasul elvetian Zurich, iar pe pozitia a treia .

Telefoanele, jucariile si ceasurile, produsele cele mai cautate pe Internet in aceasta luna

Telefoanele mobile vor fi cele mai cautate produse pe Internet in aceasta luna, cu 69. 000 de cautari, in scadere cu 5. 000 fata de decembrie 2011, fiind urmate de jucarii si ceasuri, potrivit estimarilor SEO monitor.

Telefoanele, jucariile si ceasurile, produsele cele mai cautate pe Internet in aceasta luna.

Telefoanele mobile vor fi cele mai cautate produse pe Internet in aceasta luna, cu 69. 000 de cautari, in scadere cu 5. 000 fata de decembrie 2011, fiind urmate de jucarii si ceasuri, potrivit estimarilor SEO monitor, potrivit Mediafax. SEO monitor a realizat recent un studiu privind comportamentul consumatorilor romani in online in perioada sarbatorilor de iarna. Conform rezultatelor obtinute din analiza cautarilor pe cuvinte cheie reiese ca cei mai multi romani isi doresc sa gaseasca anul .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )