Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine sunt cele mai sexy printese ale Europei, adolescentele Chiara si Carolina, mostenitoare ale Casei de Bourbon

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele mai sexy printese ale Europei, adolescentele Chiara si Carolina, mostenitoare ale Casei de Bourbon

Desi nu multa lume vorbeste despre ele in presa internationala, pe plan local, cele doua mostenitoare ale imperiului Casei de Bourbon- Doua Sicilii fac furori in mediul online. Maria Carolina, in varsta de 17 ani si Maria Chiara, mezina familiei, sunt cele mai glamouroase regalitati din Europa. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

PDM invita la discutii PSRM, PAS si Platforma DA pentru a gasi solutii la cele mai stringente probleme ale cetatenilor

Partidul Democrat din Moldova, condus de ex-premierul Pavel Filip, invita la dialog pe platforma parlamentara PSRM, PAS si Platforma DA pentru a gasi solutii la cele mai stringente probleme ale cetatenilor. Anuntul a fost facut de Pavel Filip luni, 10 august, intr-un briefing de presa.

Medicii ne spun care sunt cele mai afrodisiace alimente. Include-le rapid in dieta

Stii deja ca stridiile, avocado si sparanghelul sunt alimente care iti cresc libidoul, insa trebuie sa iti spunem ca exista si alte trucuri alimentare pe care le poti pune in aplicare.

EXCLUSIV Harta infractionalitatii in Bucuresti. Talharii, omoruri si violenta domestica. Cele mai periculoase sectoare ale Capitalei

Unele persoane se adapteaza rapidla viatadin Bucuresti, iar pentru altele, Capitala este un adevarat cosmar. Aglomeratia, ritmul de lucru alertsi diferitele capcane, uneori deghizate in.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Salariul mediu net a crescut cu 119 de lei in iunie, fata de luna mai. Care sunt cele mai banoase meserii

Castigul salarial mediu nominal net a crescut in iunie cu 5%, la 3. 298 lei, fata de iunie 2019, si cu 3,7% fata de luna mai, valorile cele mai mari inregistrandu-se in activitati de servicii in tehnologia informatiei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, arata datele INS.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )