Libnet.ro
UNICEF

17:00

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Playtech Playtech,
Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. continuă pe Playtech

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Cinci din sase cele mai mari orase din Romania au consemnat scaderi ale preturilor apartamentelor

Efectele pandemiei dar si perioada concediilor se reflecta in evolutia pieteirezidentiale, astfel incat exista scaderi de pretincinci din sase cele mai mari orase din Romania.

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

INS: Salariul mediu net a ajuns la 3.298 de lei in iunie, mai mult cu 3,7% fata de luna mai. Domeniile in care s-au inregistrat cele mai mari cresteri

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 298 lei in iunie 2020, in crestere cu 119 lei +3,7%) fata de luna precendenta. Valorile cele mai mari s-au inregistrat in serviciile ce tin tehnologia.

Nicusor Dan: Suntem in Sectorul 6, care are cele mai putine crese din Bucuresti

Ciprian Ciucu este candidatul propus de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 6, iar premierul Ludovic Orban, liderul liberalilor, si Nicusor Dan, independentul sustinut de cele trei formatiuni in cursa.

Ziua internationala a pisicii. 5 lucruri pe care nu le stiai despre cele mai rasfatare animale de companie

Pisicile sunt printre cele mai preferate animale de companie. Legatura dintre om si pisica dateaza de mai bine de 9. 000 de ani, iar in intreaga lume exista aproximativ 60 de rase de pisici cunoscute. Ziua.

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )