Libnet.ro
UNICEF

22:30

Loredana Groza, surprinsa alaturi de un barbat mult mai tanar. Sarutul pasional i-a surprins pe fanii internauti (FOTO)

B1 B1,
Loredana Groza, surprinsa alaturi de un barbat mult mai tanar. Sarutul pasional i-a surprins pe fanii internauti (FOTO)

Loredana este o prezenta aparte in showbizul romanesc. Are o cariera impresionanta in muzica si nu pare sa isi doreasca sa se retraga din lumina reflectoarelor. Mai mult decat atat, frumoasa artista. continuă pe B1

Tania Budi traieste o frumoasa poveste de dragoste la 52 de ani. Iubitul mult mai tanar este jumatatea ei (GALERIE FOTO)

Tania Budi este mai fericita ca oricand alaturi de iubitul ei. Vedeta, cunoscuta in lumea mondena din capitala, a facut recent primele dezvaluiri din relatia pe care o are de 2 ani cu un barbat cu 25 de ani ma.

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

A schimbat-o casnicia pe DJ Wanda? Poarta tinute mult mai feminine!

Dj Wanda traieste, de mai bine de un an, cea mai frumoasa perioada a vietii sale. Vedeta s-a casatorit cu australianul Karl Katavich cu care locuieste in Londra si formeaza nu doar un cuplu solid, ci si o echipa eficienta pentru proiectele sale.

DIVORTUL ANULUI la PRO TV! Nimeni NU se astepta la asa ceva! Cea mai iubita vedeta paraseste trustul dupa 20 de ani. A semnat cu ANTENA 1!

Loredana Groza paraseste PRO TV dupa aproape 20 de ani de colaborare. Vedeta a semnat cu Antena 1 pentru emisiunea Next Star, unde va ocupa un loc la masa juriului, relateaza Evz. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )