Libnet.ro
UNICEF

10:15

DIVORTUL ANULUI la PRO TV! Nimeni NU se astepta la asa ceva! Cea mai iubita vedeta paraseste trustul dupa 20 de ani. A semnat cu ANTENA 1!

B1 B1,
DIVORTUL ANULUI la PRO TV! Nimeni NU se astepta la asa ceva! Cea mai iubita vedeta paraseste trustul dupa 20 de ani. A semnat cu ANTENA 1!

Loredana Groza paraseste PRO TV dupa aproape 20 de ani de colaborare. Vedeta a semnat cu Antena 1 pentru emisiunea Next Star, unde va ocupa un loc la masa juriului, relateaza Evz. ro. continuă pe B1

DIVORTUL ANULUI la PRO TV! Nimeni NU se astepta la asa ceva! Cea mai iubita vedeta paraseste trustul dupa 20 de ani. A semnat cu ANTENA 1!

Loredana Groza paraseste PRO TV dupa aproape 20 de ani de colaborare. Vedeta a semnat cu Antena 1 pentru emisiunea Next Star, unde va ocupa un loc la masa juriului, relateaza Evz. ro.

SOC LA PRO TV! Fanii lui CABRAL sunt DEVASTATI! Moartea a socat intreaga tara! Asa se intampla cu oamenii buni

Celebrul prezentator de la Pro tv Cabral Ibacka a transmis un mesaj emotionant pe Facebook in care vorbeste despre o mare pierdere pe care a trait-o in 2011.

Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral. Casnicia vedetei Pro TV a esuat

Cabral 42 de ani), vedeta de la Pro TV, se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu, dar a mai fost insurat cu Luana Mitran intre anii.

SOC! ADEVARUL A IESIT LA IVEALA! Cum se comporta Alex Velea cu fetita Antoniei. Nimeni nu ar fi capabil de asa ceva... Artista este ingrozita dupa ce a vazut!

Alex Velea si Antonia locuiesc impreuna cu cei doi copii pe care ii au. Recent, in casa celebrei vedete a sosit si Maya, fiica Antoniei din prima casatorie.

Pro TV a dat liber la Las Fierbinti. Cum poti vedea gratuit serialul fara reclame!

Las Fierbinti este un serial de comedie difuzat de Pro TV incepand cu anul 2012. Serialul urmareste vietile si povestile locuitorilor satului numit Las Fierbinti. Cele mai importante persoane din Las Fierbinti sunt: Vasile Gheorghe Ifrim), Bobita Mihai Bobonete), Giani Constantin Dita), Celentano Adrian Vancica), Firicel Toma Cuzin), Robi Leonid Doni). Cum poti vedea serialul .

Concediata de PRO TV, faimoasa PREZENTATOARE s-a mutat de tot din Romania: Cu ce se ocupa stirista

Una dintre cele mai sexy prezentatoare ale PRO TV, concediata din trust in 2014, a plecat de finitiv din tara. Alexandra Stoian s-a stabilit in Dubai, acolo unde fratele sau se afla de mai mult timp.

Ce salariu avea Stefan Banica Jr. la Pro TV pe vremea Dansez pentru Tine. Atunci s-a imbogatit cu adevarat artistul!

Stefan Banica jr. s-a nascut pe 18 octombrie1967,Bucurestieste unactor,compozitor,interpret,regizor, producator si moderatorTV roman de origine roma. Avand o cariera de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecsi si apreciati artisti dinRomania. Ce salariu avea Stefan Banica cand prezenta Dansez pentru tine A sustinut mii de concerte, stabilind adevarate recorduri in Romania prin .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3025 seconds )